Време е да запретнем ръкави и да посрещнем новите секси цветове червила за пролетта. Отново сме дебело облечени и със зимно яке, но не смятаме по този мрачен начин да се радваме на този уж топъл сезон.

Устните този сезон ще бъдат сочни, с нотка драматичност. Захвърлете всички блясъци и заложете на матирани устни и експериментирайте!

Ето и кои ще са актуалните нюанси, които да допълнят вашата пролетна визия:

Пролетна свежест в оранжево

Кораловите скули и лекият грим ще допълнят това червило перфектно. Напудрете устните, очертайте с молив и нанесте яркия наситен цвят плътно и внимателно. Забравете за червената класиката и се спрете на яркия цитрусов цвят. С такова червило определено ще бъдете забелязани! Не сте ли любопитна как бихте изглеждали като заложите на новата тенденция в оранж?

Четете още: HOT PINK!

Bинен отенък

Съчетайте с леко подчертани скули с руж в кафявата гама, тънка очна линия на горния клепач и два слоя черна спирала.

Матовото червило в този нюанс е перфектно както за бизнес среща, така и за романтична вечеря.

Тъмният цвят червило отива на светло лице с равномерен свеж тен. Изберете пудра, която ще накара кожата на лицето ви да блести с естествен блясък и бъдете самоуверена!

Четете още: Нежен пролетен грим (видео)

Лилав разкош върху устните

Безспорно е, че лилавите нюанси са сред един от най-предпочитаните цветове за облеклото за сезон пролет-лято. Но какво ще кажете да нанесете точно този цвят върху устните си? Той ще се впише чудесно в палитрата от свежа люлякова феерия за пролетта.

Пробвайте да оцветите устните си в лилаво и със сигурност ще се превърнете в една екстравагантна, изискана и красива жена.

Съчетайте този страстен нюанс с порцеланова бледа кожа, очертани плътни вежди и един слой спирала, която да направи очите ви по-изразителни.

Ако сте от жените, които не се страхуват да експериментират и сте готова да изпъкнете с неустоим стил и сексапил по всяко време на деня, тогава този цвят е именно за вас!

Карамелен нюанс

Този нюанс червило е идеален за лятото, тъй като златистите отблясъци на червилото стоят великолепно на слънчевия тен на лицето. Карамелено червило, съчетано с тъмен опушен грим и подчертани скули ще придаде необходимата доза изисканост за вечерното парти.

А вие на кой ярък, наситен и интензивен цвят ще се спрете тази пролет?

* красиво червило в телесно-карамелената гама; перфектно за ежедневието