Автор
Woman.bg

Анджелина Джоли вече не е желана! Всички искат Марго Роби

Марго Роби е новият символ за красота според проучване, направено от водеща британска клиника. Лицето на актрисата се е превърнало в еталон за красота за клиентките на козметолозите и пластичните хирурзи.

Преди години всички искаха да имат устните на Анджелина Джоли, а по-късно и скулите на Ким Кардашиян, и тънката ѝ талия.

View post on Instagram
 


Да, звездите влияят не само на модните тенденции, но и на световните възприятия за красота и сексапил.

Оказва се, че милиони жени, които посещават козметичните салони или кабинетите на пластичните хирурзи, имат една мечта. И тя е да приличат максимално много на Марго Роби. Носят нейни снимки и искат външността им да се доближава до нейната.

View post on Instagram
 

Според изследване, проведено от една от най-известните в момента британски клиники, 2020-а е годината на Марго Роби. Дамите твърдят, че тя е най-привлекателната и младолика звезда на червения килим.

Интересен е фактът, че преди жените са искали да променят едно или две неща във външността си – искали са устните на Роузи Хънтингтън-Уайтли или скулите на Кейт Мос. А сега искат да постигнат идеалното съотношение в пропорциите на лицето на Марго Роби.

View post on Instagram
 

Защо точно тя? Според специалистите в бранша тя печели първото място, заради пристрастията си към естествената, природна красота. Марго демонстрира сияеща кожа и добре поддържано лице, а не куп подобрения, направени от хирург.

След Роби на почетното второ и трето място се нареждат Анджелина Джоли и Меган Маркъл.

Друг интересен факт е, че Ким Кардашиян е спечелила само 1% от гласовете на дамите, което пък означава, че съвременната жена не е чак такава голяма фенка на тоталната промяна, която е твърде далеч от първоначалния образ.

* През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма? Xаресай нашата Инстаграм страница от тук!