Автор
Woman.bg

Бихте ли се подложили на вампирски лифтинг?

Плазмотерапията или позната още като вампирски лифтинг не е просто козметична процедура, а биологично въздействие върху кожата под формата на клетъчна терапия.

Използват се онези клетки от нашата кръв, които отговарят за заздравяването на рани, порязвания и охлузвания – тромбоцитите.

Плазмотерапията позволява да се изгладят бръчките, да се подобри релефа на лицето, да се заличат следите от акне, белези и стрии.

За целта се взема собствена кръв, подлага се на специална обработка и като резултат – клетките се концентрират в плазма.

Дерматолозите използват този полезен “коктейл” от клетки за подмладяване и освежаване на кожата. Инжектирани с много тънка и къса игличка в кожата, те веднага започват да стимулират възстановяването на увредените тъкани.

На живо в „На кафе” водещата Зейнеб ще се подложи за първи път в българския ефир на истинска плазмотерапия.

Преди време, в своето риалити, на тази процедура се подложи и самата Ким Кардашиян, с което предизвика доста бурни реакции.

Четете още: Ким Кардашиян си прави вампирски лифтинг!

Те обаче не само отшумяха бързо, но още по-бързо спечелиха свои последователи – до вампирски лифтинг прибегна Деми Мур, а така също и почти всички дами, стъпили на червения килим по време на тазгодишната церемония по връчване на Оскарите.

Четете още: Нова мания - Лифтинг за колене

Причината обаче, поради която Зейнеб ще се подложи на тази процедура, е не защото има нужда от нея, а защото е част от най-новата рубрика „Мисия красота”, която зрителите на „На кафе” могат да следят всяка сряда.

Целта е да бъдат представени най-иновативните и модерни разкрасителни процедури и технологии, като успоредно с това, екипът на предаването ще ни среща и с едни от най-вълнуващите истории.

Четете още: Зейнеб все повече заприлича на Никол