Тийн идолът Джъстин Бийбър се е сдобил с още две татуировки и така крехкото му тяло вече е маркирано с 14 рисунки, констатират бдителни фоторепортери, пише в. "Дейли мейл".

19-годишният канадец демонстрира новите си придобивки – глава на тигър и ангел на лявата си ръка, по време на турнето си в Стокхолм.

Така зоопаркът на лявата ръка на младежа вече включва шаран (носи щастие), бухал (символ на мъдрост), тигър и ангел.

Комбинацията е трудна за разшифроване като послание. За да стане загадката още по-пълна, на лявата си предмишница Бийбър е сложил и гръцката буква, символ на Христос. Вероятно за да не забрави как се казва един от албумите му, пак на лявата си ръка, но преди рамото, Бийбър носи с гордост надписа "Believe", пише БГНЕС.



През март лондонският спец по татуировките Ги Сахар разказа пред медиите, как е работил в продължение на 4 часа по художественото оформление на Джъстин и неговия ди джей, без да му предложат и чаша вода. На всичкото отгоре, след като го накарали да чака "на повикване" и да не се грижи за парите, отказали да му платят поисканите 1000 паунда. Най-накрая бодигардовете на Бийбър му хвърлили 500 паунда и го разкарали.