Автор
Люблена Папазова

Ботоксът затворил окото на Юлияна Дончева

Истории от личния си опит с козметични процедури и опасни продукти за красота разказва във втората си книга „Ботокс в ума” бившата водеща Юлияна Дончева. В томчето на издателство „Егмонт” тя обяснява как след едва 2-3 боцвания с ботокс, получила всички описани негативни реакции. Дончева искала да заличи гневната си бръчка на челото, но единият ѝ клепач паднал и затворил окото ѝ. „Веждите ми започнаха някак странно да потрепват като крила на уморена лястовица. Определено не бях доволна от първата процедура.

Леката тежест в челото ми отшумя след няколко дни, но настъпи сериозна промяна в цялостната мимика на лицето ми. Вече вместо да се мръщя естествено, вдигах веждите си нагоре учудено, а това си е пълна промяна на посланията, които изпращам на другите. На всичко отгоре неадекватните ми мимически реакции задълбочиха хоризонталните бръчки. Резултатът - ботоксът изтри временно следите от гняв от челото ми, но постепенно започна да заприличва на плисирано парче плат”, пише Дончева.

Бившата депутатка повдига завесата около шокиращите тайни на козметичната индустрия и насочва вниманието към непознатите съставки върху етикетите на любимите ни продукти. Изданието е ценен помощник за всеки, който иска да се предпази от вредните химични компоненти и да съхрани здравето и красотата си задълго.

На представянето наздравица с авторката вдигнаха неостаряващата Аня Пенчева, водещата Деляна Маринова-Джуджи, проф. Любомир Стойков, Антон Стефанов.

Четете още: Жена ослепя след инжектиране на дермален филър