Най-красивата жена в Европа е българка. Тя се казва Юлия Бакалова и спечели конкурса "Мисис ЕС", превръщайки се в най-красивата жена в Европейския съюз.

"Беше трудно! Журито оценяваше не само по външен вид, но и нашето излъчване, поведение и дори дисциплина. Чувството, когато спечелиш, е прекрасно! Това е успех и за България. Искам повече млади момичета да знаят, че могат да успеят с труд и упоритост. Тъжна съм, че доста млади момичета гледат на красотата си като на разменна монета и позволяват тя да бъде продавана. Аз успях сама - имам прекрасно семейство, любима работа, дом, живея добре. И това съм го постигнала не с богат татко, не със съпруг плащач, а с много воля и труд", каза Юлия по повод победата си, писа в. "България днес", цитира novini.bg

fbpost

Юлия живее със съпруга си и трите им деца в Холандия от близо девет години. Красавицата завършва висшето си образование в Хага, а днес има собствена счетоводна фирма в родината на лалетата.

В началото на годината тя бе провъзгласена за най-красивата холандка, като именно спечелването на титлата "Мисис Холандия" я изпрати на конкурса "Мисис ЕС".

Въпреки че на форума тя се състезава под флага на Холандия и представи холандски народен танц, облечена в местна носия, тя несъмнено носи България в сърцето си, защото именно в родината ни тя се запознава с мъжа си.

Юлия е от Русия, но когато е едва на две семейството ѝ се мести в България. Тя завършва средно образование във Варна, като в морската столица сключва брак и с ученическата си любов - Виктор.

fbpost