През последните месеци пандемията засили интереса към онлайн пазаруването, а в списъка с нужните стоки за всяко домакинство тайно се наложиха продукти като дезинфектанти и маски.

Въпреки това обаче става ясно, че жените у нас не спират да се интересуват от новостите в козметичния бранш. Това сочи традиционната класация на една от големите вериги за търговия с дрогерийни стоки у нас – dm

На първите места за най-търсени стоки се нарежда традиционно декоративната козметика за очи, каквито са спиралите. Всички сме чували съветите на звездните гримьори, че дори да не сте привърженик на тежкия грим, една бърза спирала и червило ще ви преобразят за секунди.

Интересен факт е също, че дамите активно търсят биопродуктите на щандовете с храни. Сред най-предпочитаните стоки е кокосовото масло.

През последните години дамите в цял свят са привлечени от корейските продукти за красота. Тази година dm обогати асортимента си с хитовата корейска козметика Missha, която е на пазара повече от 20 години, гарантирайки безкомпромисно качество.

View post on Instagram
 

Продуктите на корейската марка са изработени от изключителни натурални съставки с минимално или никакво съдържание на консерванти и синтетични съставки, благодарение на което правят кожата красива и сияйна като на азиатските топ модели. Предлага се широка гама - BB-кремове, грим и почистващи продукти, декоративна козметика и козметика за коса.

View post on Instagram
 

Тайната на продуктите Missha се крие в техния състав. Освен уникални растения и билкови екстракти, в производството са прилагани и изцяло нетрадиционни компоненти като плодови киселини, активен въглен, женшен, природни масла или екстракти от морски растения. Всички продукти се подлагат на продължително тестване и научни проучвания, така че да гарантират 100% сигурност и ефикасност.