Чудодейната домашна маска на Гала, която всеки може да си направи

Тази година тв водещата Гала навърши 53 години и може да се похвали с чудесна визия. Много дами на нейната възраст се чудят какви ли трикове използва тя, за да изглежда по този начин.

Съвсем наскоро водещата на "На кафе" разкри една от тайните си пред своите последователи в Instagram. Оказа се, че Гала си прави домашни маски, а рецептата, която сподели, е само от три съставки: активен въглен, сода за хляб и мед.

Ето я и пълната рецепта:

"Предлагам ви едно бързо съботно-неделно разкрасяване (или СПА) вкъщи! Почистваща скраб маска:

- 1 ч.л. активен въглен на прах (от аптека). Може и капсули, от които да извадите прахчето
- 1 ч.л. сода за хляб
- 1 ч.л. мед

View post on Instagram
 

Разбърквате хубаво съставките и нанасяте на лицето, без зоната около очите.

Оставете 3-4 минути и започнете да масажирате, с кръгови движения лицето - 2-3 минути. Не натискайте, за да не претриете кожата!

Оставете скраба на лицето като маска още 5 минути, после измийте с хладка вода. Кожата ви ще бъде идеално почистена, блестяща и с изравнен тен!

След това е добре да нанесете хидратиращ серум и крем."

В коментарите Гала разкри, че е препоръчва маската да се прави веднъж седмично и е много подходяща за всякакъв тип кожа.

"Гала, голям образ си. Харесва ми, че стана по-открита през последните години и показваш истинската си същност. Като човек с журналистически опит, оценявам работата ти и наистина те адмирирам" - написа една от последователките на водещата в социалната мрежа.

View post on Instagram