Автор
Woman.bg

Да бориш стереотипа за красота... с една вежда

Тя е красива, ексцентрична и... естествена. Само допреди няколко дни никой не беше чувал за нея. Но благодарение на социалните мрежи и смелостта й да се покаже пред света в цялата си натурална и неподправена прелест, тя се превърна в истинска сензация!

Представяме на вниманието ви гръцкия модел от Кипър с най-гъстите вежди – София Хаджипантели.


19-годишната манекенка е наследила веждите си от своята майка. И забележете – тя не само, че не се притеснява от този факт, но се и гордее с него.

Това е и причината младото момиче да пусне веждите си отново да пораснат напук на наложените стереотипи за красота и да сподели след това фотографии с новата си стара визия в профила си в Инстаграм.


На кадрите младата гъркиня позира в духа на художничката Фрида Кало, която също е била известна със силния си характер и гъстите си вежди и на която смелото момиче силно се възхищава.

Интересното е, че София е естествена блондинка, което безспорно се отразява и на нейните вежди. За да ги подчертае обаче, тя прибягва към боята и ги прави черни. Кураж да направи това й дава както нашумялата в последните години модна тенденция на плътните и естествено рошави вежди, наложена от Кара Делевин, така и едно кратко видео в интернет, на което друго момиче споделя как е боядисало веждите си. Освен това София признава, че обожава ярките цветове в грима и експериментирането с нови и нестандартни визии.


Под снимките София признава, че така се харесва много повече и апелира към всички дами да се приемат такива каквито са.