Автор
Woman.bg

Да или Не? Ако имаха по-пухкави устни (Снимки)

Хубавите плътни устни като тези на Анджелина Джоли винаги са обект на желание. Затова много жени по цял свят се втурнаха да променят тази част от лицето си, като направят по-пухкави устните си. На някои им отива, на други не... Все пак все още има и такива, които не са прибегнали до тази корекция. Затова ние ще ви покажем как биха изглеждали ТОП 10 дами от света на шоубизнеса, ако направят подобна лека промяна.

1. Блейк Лайвли

Лайвли определено е красива актриса. Има правилни черти на лицето, но природата я е дарила с по-тънки устни. Ако обаче ги уголеми, то това ще й придаде няколко годинки отгоре. Поне по наше мнение.

2. Гуинет Полтроу

Още една впечатляваща дама. Американската актриса е пример, че ако промени формата на устните си, ще изглежда неестествено. Червило с по-наситени нюанси няма да й отива. Понякога е по-добре да си останем такива, каквито сме.

3. Сати Казанова

Руската певица, модел и актриса определено е хубава жена. Брюнетката няма много тънки устни. Може да се каже, че във външния й вид има равновесие, което й придава чар. В същото време, ако устните й са с една идея по-плътни, това няма да я направи по-непривлекателна. Как мислите?

4. Кейт Хъдсън

Изглежда външният вид на Кейт Хъдсън не се нуждае от корекция, за което трябва да благодари на майката природа. Лек обем при устните обаче ще направи визията й малко по-романтична.

5. Ема Уотсън

Ема експериментира с по-ярки акценти в грима. Ако устните й са малко по-плътни, вероятно това няма да промени кой знае колко образа й, но тогава трябва да забрави да използва по-наситени тонове.

7. Кристина Орбакайте

Тази руска актриса също не трябва да се оплаква от визията си. Долната й устна е малко по-изразена от горната, което придава на лицето й мекота и романтика. С по-пухкави устни, тип Анджелина Джоли, блондинката ще промени доста усмивката си.

8. Кийра Найтли

Малко вероятно е някой да не се съгласи с факта, че Кийра е красива жена. Ако е с малко по-плътни устни, това няма да я промени драстично. Определено една такава интервенция няма да развали особеностите на красивото й лице.

9. Кейт Мидълтън

Херцогинята не се слави с плътни устни и може би заради това понякога усмивката й леко се разширява. Резултатът от нашия "монтаж" изглежда съвсем хармоничен, но като че ли по този начин Кейт изглежда малко по-възрастна.

10. Меган Маркъл

Новата любимка на британците няма причина да се оплаква от особеностите на лицето си, но, ако устните й са съвсем малко по-плътни, ще изглежда по-романтично.