И звездните красавици, на които се възхищаваме всеки ден, имат своите тайни за безупречна кожа и перфектен външен вид. Откакто социалните мрежи набраха скорост, те вече споделят не само снимки, на които са гримирани и преминали през фотошоп, но и такива, на които са в не чак толкова бляскав вид.

През последните месеци едни от най-известните дами пък се поддадоха на още по-интересна тенденция – да публикуват снимки, запечатани по време на рутинните им разкрасителни процедури. Точно това направи и Деми Мур. Снощи актрисата публикува селфи от ваната в Инстаграм, на което е с маска на лицето. Като описание към снимката Деми добави:

View post on Instagram
 


„Маска по средата на седмицата, докато Жана Д'арк ме наблюдава.“

56-годишната актриса никога не е крила, че се грижи усърдно за кожата на лицето си, за да изглежда така, както сме свикнали да я виждаме – бляскава и младолика. Тя никога не пропуска почистването на лицето и се кълне в маските, които обича да използва. Те са с овлажняващ ефект, което е най-подходящият метод за кожата ѝ. Другата тайна на звездната красавица са непарфюмираните кремове.

Държим да отбележим, че дори и в не най-представителната си светлина, Деми Мур отново печели симпатиите ни.



Четете още: Преслава отнесе критики за снимка без грим