Автор
Woman.bg

Директно от Милано: Модерни, смели и секси прически

От миналия петък дадохме старт на специална рубрика, посветена на грижата за косата, която кръстихме "Домашни тайни за красотата на косата". Защото вярваме, че най-добрите съвети са тези, които само опитът и времето извеждат на преден план. За целта се свързахме с една млада, много талантлива и упорита дама, която преди година отвори собствен Салон за коса и маникюр ONE, като преди това 18 години се учи от едни от най-добрите в бранша. Съветите ѝ са подходящи както за дамите, така и за мъжете, защото освен за прически, с Цони ще говорим и за цялостна грижа за косата.
Наскоро тя се върна от специално обучение в Милано, което бе събрало едни от най-добрите фризьори от цял свят, а Цони напълно заслужено бе сред тях. Тя научи много нови, вълнуващи и предизвикателни тенденции, техники и хитринки. Ето и какво споделя Цони за тридневния курс в Global Fashion Academy:

Италия е пица, мода, красиви и добре поддържани хора. Това е дестинация, от която можем да черпим вдъхновение и да се учим да живеем красиво. Затова избрах да отида до Милано и да науча нещо ново от най-добрите в бранша ми - Global Fashion Academy. Изключително съм впечатлена от целия екип, начело с Арт директора Luigi Martini. Колекцията прически и цветове, които ни бяха подготвили, бе подчинена на последните модни тенденции и е повече от вълнуваща. За да не ви държа повече в напрежение ви представям директно от Милано колекцията LUSH пролет-лято 2019 г.
Прическите са секси, романтични и дръзко къси, цветовете са пастелни и типично за италианците никога само в един цвят, а меланжирани поне два-три, които се съчетават в абсолютна хармония.


Започвам с най-любимата си прическа, която придава изключително нежна и женствена визия. Цветът е мек тъмно рус с умело вградени смели жълти и виолетови кичури. Тази прическа е елегантна и лесна за поддръжка за всички дами, които искат да приковат погледите върху себе си.


Романтична натура ли сте? Ако е така, тази неустоима ефирна черта с меки розово-пастелни тонове е точно за вас!


Секси и женствена? Напълно постижимо е, особено с тази дълга коса, чиято линия е ефирно напластена в топъл кафяв цвят и меки, просветлени сякаш от слънцето кичури.


Ето и нещо смело късо за дръзките дами! Изключително провокативна прическа с къс подчертан бретон в ярък цвят, който контрастира на светлата основа.

Едно много авантюристично предложение, което провокира мъжкото съсловие да разчупи стереотипа.


Сега нещо иновативно - наистина светещи, ярки цветове за бунтарите, заявяващи присъствието си в света на модата, дори и в тъмното.