Автор
Ева Григорова

Джей Ло разкри своята уелнес тайна - най-готиното е, че е безплатна!

Дженифър Лопес е вече на 52 години, но сякаш с времето става все по-красива и уверена в себе си. Целият свят се пита как го постига?

Наскоро певицата и актриса отвори завесите на личния си живот и разкрие една от своите тайни във видео, което качи в социалните мрежи. Това е уелнес практика, която Лопес не пропуска никога и по никаква причина.



“Точно до вратата на душа в банята си имам кутия с карти с утвърждения. Ето и картата с утвърждения, която си изтеглих днес: “Твоят успех и щастие зависят от теб. Реши се да бъдеш щастлива и ти и твоята радост ще се превърнете в непобедими воини срещу трудностите”.

Дженифър повтаря утвърждението и заявява сама пред себе си, че си дава обещанието да бъде щастлива, без значение какво ѝ се случва.

View post on Instagram
 


След това Джей Ло внесе следното уточнение: “Сутрин изпълвам душата си със съответното утвърждение, никога не гледам първо в телефона си. Целта ми е да се заредя по правилния начин за деня, с правилните намерения, с правилните мисли и да се чувствам позитивно”.

View post on Instagram
 


Утвържденията всъщност са една от най-важните практики, за да се справим със стреса и да се чувстваме добре. Психолозите споделят, че е от изключителна важност да наблюдаваме начина, по който “говорим” сами на себе си и дават допълнителни идеи за някои от най-полезните утвърждения: “Мога да се справя”, “Аз съм силна” и “Дишайки се отпускам”.