Джей Ло разкри своята уелнес тайна - най-готиното е, че е безплатна!

08 април 2022 | 12:15
8228
2
Getty imgaes/Instagram
2

Дженифър Лопес е вече на 52 години, но сякаш с времето става все по-красива и уверена в себе си. Целият свят се пита как го постига?

Наскоро певицата и актриса отвори завесите на личния си живот и разкрие една от своите тайни във видео, което качи в социалните мрежи. Това е уелнес практика, която Лопес не пропуска никога и по никаква причина.“Точно до вратата на душа в банята си имам кутия с карти с утвърждения. Ето и картата с утвърждения, която си изтеглих днес: “Твоят успех и щастие зависят от теб. Реши се да бъдеш щастлива и ти и твоята радост ще се превърнете в непобедими воини срещу трудностите”.

Дженифър повтаря утвърждението и заявява сама пред себе си, че си дава обещанието да бъде щастлива, без значение какво ѝ се случва.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


След това Джей Ло внесе следното уточнение: “Сутрин изпълвам душата си със съответното утвърждение, никога не гледам първо в телефона си. Целта ми е да се заредя по правилния начин за деня, с правилните намерения, с правилните мисли и да се чувствам позитивно”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Утвържденията всъщност са една от най-важните практики, за да се справим със стреса и да се чувстваме добре. Психолозите споделят, че е от изключителна важност да наблюдаваме начина, по който “говорим” сами на себе си и дават допълнителни идеи за някои от най-полезните утвърждения: “Мога да се справя”, “Аз съм силна” и “Дишайки се отпускам”.

Още по темата

Коментари

2 Ч
  13 април 2022 | 20:01 отговор
 

jlo -то може само да диша прах след такава жена от класа като Моника Белучи. Дори самото сравняване е смехотворно..

 
1 Добри Соколов
  12 април 2022 | 23:07 отговор
 

Siempre hermosa

 

Добави Коментар

Най-четени