Дженифър Гарнър за корекциите: Гледайте се по-малко в огледалото и чакайте повече

05 август 2022 | 16:36
16854
5
снимки: Getty Images, Instagram
5

Дженифър Гарнър е една от вечните чаровници на Холивуд. Тази година тя навърши точно 50 г., но никак не ѝ личи, при това красотата ѝ не е "подпомогната" от естетичната хирургия. Нещо повече - актрисата напълно отрича ботокса и определено не е съгласна да инжектира, каквото и да е в кожата, особено на лицето си. 

Като майка на две дъщери, Дженифър обръща внимание, особено на най-младите момичета, които бързат да пораснат и залагат на тежки естетични корекции, още преди да са завършили училище. Тя споделя в интервюта, че децата ѝ до такава степен са свикнали с естествената ѝ красота, че трудно я възприемат, когато я видят с грим след голямо събитие. 

Дженифър Гарнър

Във всекидневието си Гарнър не използва дори спирала, а стилът ѝ е очарователно неглиже - една от любимите ѝ комбинации е дънки и бяла тениска, но дори и облечена по този начин, без капка макияж, тя отново е неотразима и по холидувски забележителна. Самата тя споделя, че е твърдо против младите момичета да прибягват към тежкия грим и най-вече към инфектирането на ботокс, хиалурон и всякакви други препарати, които биха могли да им навередят, а освен това и да състарят вида им. 

"Гледайте се по-малко в огледалото и бъдете внимателни. Изчакайте възможно най-дълго, преди да инфектирате нещо в лицето си. По-малко се обсебвайте и гледайте повече останалия свят, за да видите за какво друго бихте могли да използвате времето си", съветва Дженифър.

 

Актрисата е категорична, че няма нищо красиво, още повече полезно, в това да преобразяваме лицето си или да променяме чертите си. Това единствено води до обезличаване. Самата тя споделя, че не е прибягвала към ботокса, тъй като се страхувала, че е възможно да получи парализа на лицето. 

Любопитен факт е, че Гарнър и настоящата съпруга на бившия ѝ любим Бен Афлек - Джей Ло, си приличат не само по името, но и по възгледите си за красота. И макар Лопес да е била многократно категоризирана като жена, използвала естетичната хирургия, тя напълно отрича да има корекции по себе си и твърди, че лицето ѝ е естествено. 

Четете още: Невероятните ползи от домашно приготвения яйчен шампоан


Още по темата

Коментари

5 Бивш от МВР
  05 август 2022 | 22:17 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНиМКА. Не съм ли грозна мааангалка?

 
 
Бивш от МВР
05 август 2022 | 22:58

Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева

4 Бивш от МВР
  05 август 2022 | 22:11 отговор
 

Наркоразпространението, скандалът с Митьо Очите и познанството с Туцо от Килърите са възможни конфликти, които да доведат до стрелбата срещу Стоян Кръстев - Драгановеца.

 
3 Бивш от МВР
  05 август 2022 | 20:47 отговор
 

КРИСТИНА КИРОВА ,,Мършоооооо,многооо си красивааааа, завиждам ти.

 
 
Бивш от МВР
05 август 2022 | 20:55

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНиМКА. Не съм ли грозна ?

2 Бивш от МВР
  05 август 2022 | 20:43 отговор
 

КРИСТИНА КИРОВа, много си красива а я съм много тгрозен.

 
 
Бивш от МВР
05 август 2022 | 20:44

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНОМКА. Не съм ли грозна ?

 
Бивш от МВР
05 август 2022 | 20:45

В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот?

 
Бивш от МВР
05 август 2022 | 20:45

Става дума за хора около разобличената от Нова телевизия Поли Станчева. В Предаването Господари на ефира, в началото на 2012г, направиха редица репортажи с което стана възможно да бъде разобличена въпросната дама за измами и уреждане на кредити с цел измама. Има много дела срещу нея, но какво от това. В престъпната схема работят двама братя близнаци от село Главница намиращо се до Тутракан.

 
Бивш от МВР
05 август 2022 | 20:46

Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева

 
Бивш от МВР
05 август 2022 | 20:51

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНиМКА. Не съм ли грозна ?

1 Бивш от МВР
  05 август 2022 | 19:34 отговор
 

Е па много е младолика

 
 
Бивш от МВР
05 август 2022 | 20:36

Че тая мерезлива путка за 72 набор изглежда прекрасно. Ама она била 72 набир...

Добави Коментар

Най-четени