Автор
Пепа Попова - Пепита

Дженифър Лопес показа ултра къса прическа

51-годишната Дженифър Лопес стана новият главен герой на мартенския брой на Allure. На снимките от фотосесията, които украсиха страниците на списанието, Дженифър за пръв път от дълго време се появи с ултра къса прическа: обикновено звездата експериментира с различни дължини с помощта на екстеншъни.

View post on Instagram
 

Дженифър също даде интервю за изданието по различни теми.

Лопес си спомни как в самото начало на кариерата си, като “собственик” на пищни форми, тя руши стереотипа, че само слаби момичета могат да се представят на сцената.

Когато започнах кариерата си, беше странно време, когато всички трябваше да са тънки като пръчки. Това беше нещо като „Добре, ти не си такава. Как се чувстваш въпреки това?“ Тогава отговорих: "Чувствам се страхотно!" - спомни си Лопес.

View post on Instagram
 

Дженифър също така разказа как точно е преминала нейната карантина в разгара на пандемията на коронавируса. Звездата призна, че се радва, че най-накрая е успяла да прекарва до време с 45-годишния си годеник Алекс Родригес, 12-годишните си близнаци и дъщерите на любимия й от първия брак.

Играхме бейзбол и рисувахме заедно. Обикновено не правим такива неща, но този път решихме да се възползваме от предоставената възможност. Това бе добре за семейството. Трябваше да работим върху себе си. Мисля, че всичко това имаше положителен ефект върху връзката ни, - сподели JLo.

Звездата каза още, че през периода на самоизолация, въпреки че не е спирала да спортува, тя често е нарушавала диетата си с торба чипс на дивана: според Лопес основното в тази ситуация е да бъде способни да спрем навреме и да не преврърнем подобни инциденти в навик. В откровен разговор Дженифър също за пореден път припомни, че поради пандемията тя и Алекс Родригес е трябвало да отлагат сватбата си няколко пъти. В същото време Лопес стигна до заключението, че тържеството все още не се е състояло, защото, очевидно, все още не е настъпил правилният момент.

View post on Instagram