Джулиана Гани е неузнаваема, след като се подложи на специална разкрасителна процедура, наречена "лисичи поглед", пише в. "България Днес".

Мис Силикон 2013 е една от първите дами, които се възползваха от новия тренд след края на извънредното положение, година след навлизането на процедурата по нашите ширини.

View post on Instagram
 


Става въпрос за иновация в лифтинга, която набра световна популярност през 2019 г. и на която се подложиха редица знаменитости от света на шоубизнеса, сред които моделите Бела Хадид, Меган Фокс, Кендъл Дженър и др.

Според експертите естести т.нар. "лисичи очи" придават повече женственост, харизматичност и фаталност на погледа.

View post on Instagram
 


"Щастлива съм, че го направих. Процедурата трае около 45 минути. Използват се мезоконци, които са разградими в организма и напълно безопасни. Интервенцията се прави с местна упойка, не мога да кажа, че не боли. Все пак се права с игла”, споделя Гани.

Ефектът от дръпнатите очи е с продължителност от 6 до 10 месеца. По желание след това процедурата може отново да се повтори.

Пред изданието Джулиана разказа и за някои мили моменти покрай отглеждането на първородния си син Давид.

"Много спокойно, добро и харизматично дете. Няма проблем в отглеждането. Недоспиването ни мъчи. Преди имаше колики, а сега му никнат зъбки", коментира щастливата майка.

View post on Instagram
 

Четете още: Ах, Камелия, колко си секси в тази рокля!