Автор
Ева Григорова

Една легенда се преобразява: Спиралата Lancôme Hypnôse de Noir ще направи миглите ви още по-черни

Няма да крием, че обожаваме спиралата Hypnôse на френския бранд Lancôme, която дебютира на световния пазар преди цели 17 години.

А какво я превърна в истинска легенда ли? Тя успява да подчертае миглите на всяка дама, независимо дали те са тънки, гъсти, извити или дори прави. Hypnôse е тествана от над 15000 жени по света с различен тип мигли и всички те стигат до едно общо заключение: спиралата на Lancôme успява да подчертае тяхната индивидуалност по неповторим начин и да ги накара да се чувстват по-смели и по-уверени.

Тази година легендата Hypnôse се преобразява с нова подсилена формула - за още по-черни и въздействащи мигли. Новата спирала носи гордо името си Lancôme Hypnôse de Noir и стъпва смело върху основите на класическата Hypnôse, за да даде нов прочит на една непреходна легенда.



Формулата на спиралата съдържа чиста смес от пигменти и осигурява до 30% повече наситеност на черния цвят в сравнение с класическата Hypnôse. Освен това тя е обогатена с черна орхидея, която придава на миглите естествена мекота и гъвкавост.

De Noir разполага с емблематичната четка с 1000 косъмчета на Hypnôse, която осигурява максимална наситеност на цвета и покрива всяка от миглите от основата до върха.



За да отбележи подобаващо дебюта на пазара на новата си спирала, Lancôme допълва портфолиото си с моливите Le Stylo Waterproof, както и с две нови палитри Hypnôse.



Моливите Le Stylo Waterproof имат иновативна структура, която осигурява тяхното плавно нанасяне и остават водоустойчиви за 24 часа. Те се предлагат в 3 нюанса: наситено черно до средно кафяво и изтънчени оттенъци на зелено и слива. Le Stylo Waterproof са под формата на двустранна писалка - в единия си край тя е с тънък връх, което позволява да бъдат нанесени лесно по линията на миглите, а в другия приспособлението за разнасяне създава по-мек преливащ завършек за индивидуализиране на грима.

Двете нови палитри, които придружават Hypnôse, носят в себе си силата на опушения грим, който привлича погледите. Това са палитра No 16 в нюанс Drama Denim и палитра No 17 в нюанс Bronze Absolu. Drama Denim е подходяща за създаване на драматичен опушен грим, докато Bronze Absolu е по-нежна и е подходяща за летните дни.



За оптимален резултат, който ще ви донесе подхранени, обемни и здрави мигли Lancôme предлага ритуал в три стъпки:

1. Нанесете Lash Revitalizing Serum

Lash Revitalizing Serum събира в себе си наученото от Lancôme от дългогодишния опит на френския бранд в областта на грима. Иновативната формула на продукта е обогатена с кератин и само за четири седмици може да придаде по-плътен вид на вашите мигли.

Изчакайте минута и половина преди следващата стъпка.

2. Нанесете базата за мигли Cils Booster XL

Cils Booster XL прави спиралата ви още по-дълготрайна, а освен това е обогатена с производни на провитамин B5 и витамин E. така тя успяла да удължи миглите ви и да ги направи по-лесни за извиване.

3. Поставете най-важния акцент със спиралата Hypnôse L’Absolu de Noir

Като завършек на ритуала за неустоим поглед нанесете новата Lancôme Hypnôse de Noir за по-обемни и наситено черни мигли.