Еха, колко е секси! Салма Хайек си татуира гърдите (снимка)

Салма Хайек е от вечните красавици, за които времето сякаш е спряло. Тази година тя ще навърши 55 г., но сигурно ще се съгласите, че възрастта изобщо не ѝ личи. Актрисата обаче не е млада само на външен вид, но и душевно.

Красавицата доказа това с една впечатляващо смела постъпка, на която много жени, прехвърлили 50-те едва ли биха се решили. Тя си направи татуировка, при това голяма и на доста видно място - върху деколтето. И докато някои холивудски знаменитости разчитат на пластичната хирургия, за да изглеждат прекрасно, Салма просто се забавлява и резултатът е страхотен.

View post on Instagram
 

Латино красавицата успя да изненада феновете си, като показа новия си татус в Инстаграм. Тя е заложила на голям слънчоглед, който се вписва чудесно със слънчевото ѝ обаяние. Някои от последователите обаче не се зарадваха на постъпката ѝ и побързаха да я попитат защо го е направила.

Актрисата на свой ред призна, че татуировката е временна и няма да остане завинаги върху гърдите ѝ, а поводът е бил участието ѝ във филма "Блаженство".

View post on Instagram
 

Четете още: Мис България - Ромина Тасевска, влезе в БАН. Вижте защо!