Еха! Вижте Памела Андерсън без грим днес (снимки)

10 ноември 2021 | 13:28
2280
0
снимки: Getty Images, Twitter
0

Вече няколко десетилетия Памела Андерсън е еталон за сексапил и пример за женска красота. И въпреки че е прехвърлила 50-те, актрисата продължава да омагьосва с харизмата си. Дори и когато излиза за кафе без грим и без скъп и бляскав тоалет.

 

Тази сутрин Памела беше забелязана по улиците на Малибу да се разхожда по спортно, сиво долнище и бяла тениска на път за любимото ѝ кафене. И с небрежния си вид красавицата за пореден път доказа, че може да бъдеш бляскава холивудска звезда, дори и без капка грим. 

Лицето на Памела е напълно изчистено от каквито и да било разкрасяващи продукти, а косата ѝ е небрежно пусната по раменете ѝ. И макар днес Андерсън да не е в перфектната форма, в каквато беше в "Спасители на плажа" преди толкова много години, сме сигурни, че едва ли има мъж на планетата, който не би я пожелал. Дори и по анцуг и джапанки, както я виждаме на папарашките снимки. 

Памела Андерсън

В заключение ще добавим, че когато притежаваш толкова необикновен чар и ангелска красота - гримът и дизайнерските тоалети невинаги са необходими. 

Четете още: Лияна подари ринопластика на дъщеря си (снимка)

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени