Автор
Woman.bg

Еротичен модел стана "Мис БГ Мондиал 2018" (Снимки)

Избраха българското лице на Световното първенство по футбол. Конкурсът „Мис БГ Мондиал 2018“ събра не само красавици с неустоим чар, но и със завидни умения с футболната топка. Момичетата дефилираха в горещата латино атмосфера на La Cubanita, докато бяха оценявани от многобройно жури, оглавявано от „Гласът на Big Brother“ - Илия Георгиев.

Първо място грабна еротичният модел Силвия Юрукова. През 2015 година брюнетката участва и в риалити шоуто "Биг Брадър", където успя да се скара с повечето съквартирантите. Тя сподели, че се явила на този конкурс почти на шега – покрай бас. Дори не е предполагала, че след „Топлес модел на Европа“ ще се появи на друга надпревара за красавици.

Сред участничките в „Мис БГ Мондиал 2018“ бяха забелязани още популярни лица, като най-секси футболистката Валерия Кирилова, която без притеснение слезе от високите токчета и "овладя" топката пред очите на публиката.

Сред претендентките бе и пламенната участничка в MasterChef Валерия Дозукова, която стана лице на няколко марки.

Водещата на конкурса - певицата Анн Джи, демонстрира за пореден път добра спортна форма и поздрави гостите с няколко авторски парчета.