Есента идва с нежен цвят в косата

29 септември 2022 | 13:36
9797
0
Снимки: PR
0

Есента е сезонът, в който красотата е на първо място. Но покрай новите находки и стилните тоалети понякога забравяме да се погрижим за най-важния ни аксесоар – косата. Тя е сред първите детайли, които хората забелязват. Затова, ако търсиш начин да разнообразиш стила си, заложи на нов нюанс за косата си или освежи своя.

HL: Но как да го постигнеш?

Точният продукт за това е оцветяващата маска TRESemmé. Тя освежава цвета и подсилва блясъка между боядисванията. Ефективните цветни пигменти помагат за по-дълго запазване на цвета, а аргановото масло дарява косата с нежна подхранваща грижа.

Ползвай я директно под душа. Измий косата си с шампоан и нанеси равномерно, като се фокусираш върху средната дължина и върховете. Изчакай между 3 и 5 минути и изплакни. Ако търсиш по-интензивен резултат, можеш да увеличиш времето и да останеш с маската до 15 минути. Ще я откриеш в 4 страхотни нюанса – пепеляворусо, топлорусо, топлочервено и тъмнокафяво.HL: Готова ли си за всички комплименти?

След оцветяващата маска TRESemmé всички ще са впечатлени не само от новия цвят на косата ти, но и от нейния блясък. А комплиментите, които ще получаваш, ще са толкова много, затова се приготви за тях отсега. 

 

(в материала има продуктово позициониране)

Коментари

Добави Коментар