Есил Дюран се щракна по бикини и издаде най-голямата си тайна

19 януари 2021 | 10:57
7380
2
снимки: Instagram
2

За Есил Дюран сякаш времето е спряло и никога не бихме предположили, че тази невероятна красавица вече е прехвърлила 50-те.

Тялото ѝ е красиво и стегнато и, съвсем разбираемо, тя не спира да го показва гордо в социалните мрежи. Често попадаме на нейни снимки по оскъдно облекло, но бихме казали, че гледката е по-скоро красива и естетична, отколкото скандална. 

Певицата винаги е можела да се похвали с тънка талия и стегнати крака, което предполагаме, е не само резултат от добър ген, но и от изтощителни тренировки и специален хранителен режим. Но освен перфектна фигура, Есил може да бъде еталон и за чудесно поддържана кожа. 

v

Признаваме, рядко може да бъде срещната жена на нейните години с толкова гладко и сияйно лице и стегната кожа по тялото. А как го постига? Тя сама издаде тайната си в стори в Инстаграм, като сподели снимка, на която е само по бели бикини и бяло потниче, което е повдигнала така, че да видим добре стегнатия ѝ корем. Това обаче не е всичко, Есил се е "опаковала" добре във фолио, като преди това е намазала добре тялото си с кокосово масло. 

Есил Дюран

Самата тя признава, че именно този продукт поддържа кожата ѝ гладка и стегната. А ние отиваме още сега да си го закупим с надеждата, че един ден можем да изглеждаме поне наполовина толкова добре, колкото нея.

 

Четете още: Истинска, рошава и без грим: Михаела Филева, както никога не сте я виждали

Още по темата

Коментари

2 Доналд Борисов
  01 февруари 2021 | 19:44 отговор
 

Въпреки че е на 50 е красива и секси. Запредпочитяне е дори пред 25 годишми. Нека прави още много провокативни снимки. Защото тя е наслада за душата.

 
1 poli09
  19 януари 2021 | 11:59 отговор
 

добре изглежда и има хубаво тяло, но все пак изглежда на 50 г. в лицето

 

Добави Коментар

Най-четени