Естетичната хирургия, любопитни факти

22 септември 2009 | 07:22
15122
0
0

Знаете ли, че....

Дупето на Кайли струва 10000 лири.

Готови сме на всичко, за да имаме апетитно дупе, но на каква цена? Американският пластичен хирург д-р Кърван развива метод за укрепване и лифтинг на бедрата при жени, които са прекалено слаби и с увиснали бедра и задник. Подплънките, които той им слага под дупето, са във формата на банан и ги комбинира с лифтинг на вътрешната страна на бедрата. Пациентките му са между 40-50 годишни. Според лекаря това е подходящо и за по-млади жени, които са изключително отпуснати и в лоша форма, след рязко отслабване и сериозна липосукция. Но една такава операция при него, обърната в български левове излиза от порядъка на 30000 лева и най-неприятното е, че пациентката не може да си седне на дупето две седмици. Финалните резултати от операцията се виждат чак след 6 месеца.

Дисморфично разстройство......

Изследване в Америка твърди, че 40% от пациентите на пластичните хирурзи имат в някаква степен дисморфично разтройство, което ще рече изкривено възприемане на собственото тяло, а едно изследване в Швеция ни убеждава, че жените с импланти в бюста са три пъти по-склонни да извършат самоубийство в сравнение с тези, които нямат импланти. Лекарят трябва да има в предвид, да поговорите с него по темата до колко обичате собственото си тяло, защото има пациенти, които не знаят, че страдат от това заболяване. Те няма никога да бъдат доволни от тялото или лицето си и ще се пристрастят към операциите, а не е изключено и да започната да обвиняват лекаря. Добрият пластичен хирург не бива да допуска това.

Ринопластиката може да се отрази на сексуалният ви живот.....

Вашият нос има микросензори, с които улавя на подсъзнателно ниво желанието на партньора. Впрочем всички знаят, че най-възбуждащия аромат е ароматът на хормони в мощен прилив. Носът играе голяма роля заедно с останалите сетива. Ринопластиката, сразява микроскопични кръвоносни съдове и рецептори и те преустановяват работа.

Лазерът, новият вотох.....

Фотодинамичната терапия, или PDT ще бъде сензацията на следващите години. Тази терапия се използва, за да се бори с рака на кожата, но докторите са забелязали, че тя подновява кожата – влияе на нейния тургор, на еластичността й, заличава петната и пораженията от сърцето.

Шампионките.......

Рекорд по най-много пластични операции имат: Шер – по-вече от 50 операции. По тялото й няма и сантиметър недокоснат от скалпела или инжекциите. Корекция на носа, ребра извадени, чифт зъби, скули, силикон в устните, бюста, бузите, лифтинг на бедрата, клепачите и още много, много други....
Линда Еванджелиста, е с 45 операции. Жълтата преса й приписва 30 на лицето и 15 на тялото, твърдят че супер модела харчи една трета от доходите си за разкрасяване.
Деми Мур - $0 годишната Деми изглежда по-млада дори от 25-годишния си приятел и едва ли го е постигнала във фитнес салона.....

Мелани Грифит, за своите 45 изглежда доста добре, но е прекалено плаха – само със силикон в бюста и устните и с няколко лифтинга и липосукции няма да задържи мъжът до себе си.....

Източник: kozmetikata.com

Коментари

Добави Коментар

Най-четени