Ето как всъщност изглежда лицето на Деми Мур сега (снимка)

Преди няколко дни Деми Мур предизвика истински фурор, след като дефилира по модния подиум. Тя бе поканена да представи новата колекция на Fendi, но светът не бе толкова впечатлен от дрехите, колкото от странния начин, по който изглеждаше лицето ѝ.

Актрисата, чийто лик винаги сме обожавали, успя да шокира всички и дори не сме убедени, че някой е забелязал тоалетите, които разходи по модния подиум. Та кой би отместил поглед от лицето ѝ, което изглеждаше ето така:

View post on Instagram
 

След ревюто заваляха безброй предположения за странната визия на Деми, включително и че звездата се е доверила на пластичен хирург, който се е провалил в стремежа си да я разкраси. Но дали наистина тя се е подложила на неуспешна козметична манипулация?

Малко след скандалната си поява на модния подиум, Деми Мур даде видео интервю, водено от Наоми Кембъл. Тогава актрисата показа как изглежда всъщност в момента - по лицето ѝ не се виждат никакви промени, а от онзи абсурден вид няма и следа. Скулите ѝ изглеждат точно, както преди, което ни подтиква към заключението, че всичко е било просто силен грим. Все пак знаем, че има достатъчно козметични продукти на пазара, с които буквално можем да преобразим лицето си и да създадем оптична илюзия за чертите си.

View post on Instagram
 

Деми сподели в Инстаграм и снимка, на която позира заедно с Кейт Мос, Кристи Търлингтън и Ким Джонс в деня на ревюто. На нея ясно личи, че лицето на актрисата е такова, каквото винаги сме го познавали. Да живее магията на макиажа!

Четете още: По-млада и тонизирана кожа със... сок от ябълка!