Остава ден до посрещането на новата 2022-ра година, а ние вече сме подготвени с кратък списък на тенденциите в прическите за следващите 12 месеца. За да бъдете в крак с модата още от първия ден, ви съветваме да заложите на някои от следните 6 топ предложения за 2022-ра:

Небрежна боб прическа

View post on Instagram
 

Прическата "боб" с дължина до раменете се превърна в истински хит отдавна, но ще продължава да бъде много актуална и през следващата година. А ако не я поддържате прилежно сресана, а леко небрежна, ще бъдете тотално в крак с тенденциите. Решението дали ще заложите и на бретон оставяме изцяло на вас!

Бикси

View post on Instagram
 

Тази прическа е толкова сладка, колкото и името ѝ. Тя представлява съчетание между "боб" и "пикси". Прическата е къса, но дължината е достатъчна, за да имате възможност за експерименти. При нея дължината е по-голяма от пикси – върху врата и средната част на лицето остава повече коса. Можете да я поддържате както права, така и къдрава, или чуплива.

Етажи, моля!

View post on Instagram
 

Прическата, която се задържа най-дълго като фаворит на Рейчъл от "Приятели". Етажите винаги ще бъдат на мода, а особено ако косата ви има нужда от допълнително обем - това е вашето решение!

Дайте път на пътя, точно по средата

View post on Instagram
 

Разбрахте, нали? Ако искате да бъдете в крак с модните тенденции в косите, просто сресвайте косата си и направете перфектен път точно по средата. С този ход, няма да сбъркате, независимо дали косата ви е къса, или дълга, права или къдрава.

Обем в стил 60-те

View post on Instagram
 

Спомняте ли си прекрасните холивудски красавици от далечното минало? Сигурно първото, за което се сещате в момента, са онези великолепни дами, чиито коси са винаги на уникални, обемни вълни или букли. Да, заложете на тази визия през 2022-ра, защото определено ще бъде на почит. Обемът в косите от 60-те години придава много женственост и стои прекрасно на всяко лице.

Бретон? О, да!

View post on Instagram
 

Знаем, че много от вас са свикнали да приемате бретона като отчаян ход след любовно разочарование, но трябва да погледнете по-сериозно на него. И ако в момента четете това, защото се чудите дали да си направите бретон, приемете го като знак и бързо си запазете час при фризьора. Бретонът ще бъде голям хит през новата година!

Четете още: Деми Мур без грим? Няма да я познаете!