Автор
Ива Петрова

Фитнес, романтика и спа – животът на една жена с изгорено лице

Днес британката Ани Прайс е щастлива жена и майка. Навремето обаче тя не можела и да си помисли, че някога ще има нормален пълноценен живот.

Ани била само на 4 месеца, когато съдбата ѝ поднесла ужасна изненада. Момиченцето пострадало жестоко при пожар в караваната, в която живеели с майка ѝ. Прайс била спасена от баба си, която по чудо успяла да премине през пламъците и да измъкне внучката си от пожара.

View post on Instagram
 


Ани дълго време смятала, че за ужасната злополука е виновна биологичната ѝ майка. Прайс била рожба на случайна забежка на ирландка с тъмнокож младеж, който заради расови предразсъдъци не гледал сериозно на тази връзка.

Чак години по-късно Ани узнала, че пожарът е избухнал случайно и че майка ѝ не е искала да я убие – макар и да се отказала от детето си след злополуката.

View post on Instagram
 


При пожара момиченцето изгубило част от пръстите си, а лицето му било напълно обезобразено.

Ани обаче извадила късмет – на 6 години била осиновена от жена, която си поставила за цел да осигури на малката си приемна дъщеричка щастливо детство и нормален живот.

View post on Instagram
 


Прайс растяла, обсипана с любов и грижи – и въпреки външните си дефекти успяла да намери своето място в обществото.

Преди две години младата жена започнала работа в телевизията, ставайки водеща на предаване за пластични операции по ВВС. Заедно със снимачния екип тя ходила в Южна Корея, за да проучи местната естетична хирургия, да поговори с момичета, решили се да легнат под ножа, а и тя самата да си направи поредната операция по реконструкция на лицето.

Основното занимание на Ани обаче са персоналните спортни тренировки. „Аз тренирам усилено и общувам с клиенти. Харесва ми да им помагам да повярват в себе си – това наистина ми се удава“, споделя Прайс в интервю за The Sun.

Впрочем Ани срещнала бъдещия си съпруг Сам именно във фитнес залата. Двамата се оженили след раждането на сина им, а сега очакват и второ дете. Сам се старае да подкрепя жена си във всичко, макар да не споделя увлечението ѝ по пластичните операции и да я уверява, че я обича такава, каквато е. За щастие той разбира, че Ани се нуждае от подобни процедури и от редовно ходене на козметик и на спа – защото за нея е важно да се чувства поддържана и красива.

View post on Instagram