Автор
Woman.bg

Фрида Пинто разкри тайната на красотата си

Актрисата от "Беднякът милионер" разчита на домашни рецепти за красота, предадени й от майка й. Така например тя нанася натурално кисело мляко върху дехидратираната си кожа и поддържа скалпа си с кокосово масло.

"Един от съветите, които ми даде, беше да нанасям кисело мляко върху сухата си кожа. Освен това ние в Индия практикуваме много масаж на главата с кокосово масло. Не зная дали това е добре за косата, но е прекрасно за успокояване. Понякога го правя просто, за да си припомня онези нежни моменти с моята майка", разказва актрисата.

Тя смята, че красотата започва отвътре и поради това опитва да поддържа тялото си с изчистващи сокове и облекчава стреса благодарение на редовни тренировки и масажи.

"Сокът от цвекло и моркови е прекрасен начин за изчистване на системата и прогонва нежеланите токсини от тялото, а това в крайна сметка води до здрава кожа", споделя Фрида пред британското издание на списание "Hello".

Миналата година Фрида се омъжи и роди първото си дете.

"Трябва да знаете, че това е една много романтична история", сподели за "Пийпъл" актрисата.

"Когато се сгодихме, си представяхме онази, вълшебната сватба, но тогава се появи пандемията, която все още продължава. Осъзнахме, че има вероятност да я планираме до края на живота си и всъщност тя никога да не се случи. Така че един ден решихме да отидем в центъра "Хонда" в Анахайм, Калифорния. Беше съвършено. Първо се оженихме, а след това се прибрахме у дома за следобедна дрямка", разказа Пинто.

Пинто и Кори Тран се сгодиха през есента на 2019 г.