Задължителните елементи на лято 2019: море, коктейли, пътешествия и дръзка визия. За последното ще ни помогне Цони в рубриката ѝ "Домашни тайни за красотата на косата". Тези от вас, които вече са чели съветите ѝ тук, или са прекрачили прага на Салон за коса и маникюр ONE, добре знаят, че макар и млада и свенливо усмихната, Цони е истинска фурия! И частица от наученото споделя с нас всеки втори петък. След като миналия път Цони ни подсказа как да предпазим цвета на косата си, след като сме били на басейн или на море, днес тя ще ни покаже горещите прически на лято 2019.

Бохемски вълни - тази леко хипи прическа е много лесна за постигане. След като измиете косата си, фиксирайте я с лека пяна, разделете я на четири равни сектора и ги сплетете на обикновена плитка. След като изсъхне косата, я разплетете и небрежно разрошете. Може отново да фиксирате с лак за коса.
Летните аксесоари пък са дръзки и впечатляващи - от големи фиби с перли до шалчета и панделки за глава, на които залагат дизайнери като DIOR, VERSACE, DOLCE&GABANNA.



Гладко като огледало каре е ултра модерно този сезон. Ким Кардашиян се поддаде на изкушението и повлече крак. Дами, които обичаха своите дължини, се сбогуваха с тях и направиха гладко каре. Спецификата на тази форма е, че запазва плътността на косата и трябва да е перфектно загладена, без обеми и къдрици. Гладка като огледало.



Ниската опашка е много модерна и изключително лесна за изпълнение. Достатъчно е само да приберете в гладка опашка косата и да издърпате леко няколко кичура, за да придадете лек обем в корените. Завържете с ластик, украсете с моден аксесоар или просто увийте около ластика кичур коса и фиксирайте с фиба.