Гущерова ужасно слаба и секси - какво се случва с блондинката? (Снимка)

Светлана Гущерова не спира да слабее и да стряска все повече последователите си в мрежата. Милионерската съпруга, която наскоро се похвали пред последователите си със своите 43 кг, призна, че целта ѝ е да стане 40 кг, научихме от "Блиц".

Милионерската съпруга е толкова слаба, че по нея не е останало нищо друго, освен кожа, кости и силикон, а това определено предизвиква тревога сред почитателите ѝ.

View post on Instagram
 


Преди няколко години, докато участваше в шоуто „ВИП Брадър”, тя призна, че страда от язва на стомаха, която ѝ причинява сериозни неразположения, припомнят още от изданието.

"Имам язва, която ми докарва ужасни болки. Не ме боли постоянно, но започне ли, става изключително неприятно. Лекувах се няколко месеца, но после спрях да съм толкова стриктна. Сега ме е страх да отида на лекар", споделяла тогава блондинката.

View post on Instagram
 


Плеймейтката не крие, че за състоянието си към днешна дата вина има самата тя. Още като тийнейджърка Светлана се подлагала на нечовешки гладувания, за да изглежда винаги слаба. От медията припомнят още, че покрай участието си във „ВИП Брадър” блондинката била поналяла снага и ударила кантара на 53 кг. За нея обаче тези килограми били твърде много и тя си поставила целта да свали най-малкото 10 кг от тях.

View post on Instagram
 

"Не ме упреквайте! Аз се харесвам по този начин!", оправдава се блондинката и признава, че почти не яде, за да поддържа такова ниско тегло. Гладуването обаче се отразявало зле и на язвата ѝ, а феновете ѝ са категорични, че прекалената ѝ мания към отслабването е на път да я докара до анорексия.

Освен уклон към слабеенето Гущерова е и страстен привърженик на естетичните корекции. Към ден днешен тя има няколко пластични операции на носа, отделно през 5-6 месеца опъва лицето си с дермални филъри, уточняват още от изданието.

Не е тайна обаче, че в момента Светлана е посветила изцяло времето си на децата си – Анелия-Добромира и Добромир, и двете кръстени на свекъра Добромир Гущеров. Именно той е човекът с парите и основно от него зависи финансовото благополучие на цялата фамилия, затова явно и снахата упорито се старае да му се хареса, пише "Уикенд".

Неотдавна силиконката призна, че е готова за трета рожба. "Винаги съм искала три деца, мъжът ми също ме подкрепя!", казва бившият еротичен модел.

View post on Instagram
 

Четете още: Фолкпевицата Лорена е бременна (Снимка)