Една от най-големите тенденции в красотата, която завладя не само социалните мрежи, но и реалността, са дебелите тъмни вежди, които седят чудесно на дамите със светли очи. Но ако и вие сте сред завладяните от тренда, трябва да знаете, че той издава важна част от характера ви, а именно че сте нарцисисти.

View post on Instagram
 

Независимо дали сте с дебели вежди по природа, или сте ги постигнали с известно старание, щом са на лицето ви – вие сте самовлюбени. Това сочат резултатите от проучване, направено от университета в Торонто. Според изследването, колкото по-дебели са веждите ни, толкова по-големи нарцисисти сме. Плътните вежди били единствената визуална прилика между нарцисите, участвали в проучването.

View post on Instagram
 


Дебелите вежди издават решителност, а също така с тях лицето е по-разпознаваемо, а това е много важно за самовлюбените. Все пак, тези хора обичат вниманието и да знаят, че оставят силно впечатление в другите. Това е един от начините, с които повдигат самочувствието си. Така че ако всяка сутрин правите всичко възможно, за да имате достатъчно време да подчертаете веждите си, значи вероятно сте нарцисисти.

Четете още: Време е за сандали, да се погрижим за краката си