Кайли Дженър определено е любителка на плътните устни и определено задминава сестра си, Ким Кардашиян, в това отношение. Най-младата милиардерка в света, която превърна страстта си към красотата в истинска империя, е с още по-сочни устни и ги показва гордо в новата си рекламна кампания.

За да промотира новото си червило Кайли позира с уникалния си лъскав Ролс-Ройс, който е с ярко розов кожен салон. За снимките 22-годишната хубавица е избрала и шикозни аксесоари – розова шапка Prada и мини розова чантичка Birkin. Кайли е заложила на по-спортно облекло и на няколко златни бижута, които да допълнят бляскава ѝ визия.

View post on Instagram
 

Сестрата на Ким Кардашиян, която освен милиардерка е и майка на 2-годишно момиченце, гордо показва невероятните си устни, които са още по-големи и съблазнителни, от когато и да било. Този факт не остана незабелязан от феновете на Кайли, които не пропуснаха да отбележат колко харесват новите ѝ устни.

View post on Instagram
 


Очевидно Дженър отново залага на филърите, след като през 2018 г. реши да се раздели с тях за малко. Феновете ѝ обаче останаха разочаровани от това, че тя така и не съобщи за края на семейното риалити, в което участва с останалата част от клана Кардашиян, а вместо това просто публикува свои селфита в социалните мрежи. Кой знае – може би за Кайли шоуто не е било чак толкова важно и новите ѝ филъри са далеч по-вълнуваща тема.

View post on Instagram
 


Четете още: Живият Кен показа нереално тънка талия, от която ще ви призлее