Красотата е първата стъпка към съвършенството, казват мъдреците на Древния Изток. И ако допреди 40-50 години да бъде красива за една жена е означавало просто да си сложи червило, рокля и да има добре скроен корсет, то днес представите за красота при нежния пол, а и при по-силната половина от човечеството, е доста по-развита.
По пътя си към съвършенството ние се борим за кожа, гладка като коприна, по която не се забелязва даже и едно косъмче, мечтаем за бяла като сняг усмивка и за здравословна храна, смутита и блендирани напитки, които правят тялото ни по-жизнено.


Създадени, за да ни правят по-красиви


И в цялата тази битка за красота и по-добър живот ни помагат машините, създадени, за да направят пътя ни към съвършенството по-лек.
И ако днес се чудите как е живяла баба ви без фотоепилатор, то добре е да знаете, че през миналия век гладката кожа просто още не е била модерна. Днес, обаче, за да бъдем красиви и да живеем в хармония със себе си и с природата, ние си служим с някои изобретения, които определено правят ежедневието ни по-леко.


Много хора обаче смятат, че един фотоепилатор или добър блендер струват много. Добрата новина е, че през следващите седмици можете да си закупите куп полезни уреди на Philips с цели 50% отстъпка от магазините на BILLA в цялата страна. Единственото, което трябва да направите, е да пазарувате - срещу всеки 10 лева, похарчени за покупки в магазините на BILLA, получавате бонус точка. Съберете бонус точките и си купете звукова четка за зъби Philips, която гарантира с до два тона по-бяла усмивка. Или пък фотоепилатор. През последната година много момичета и момчета предпочитат да се сбогуват завинаги с досадното окосмяване и фотоепилаторите са отличен начин за това.


Истина е, oбаче, че цената им не е никак ниска. Но ако пазарувате редовно от BILLA и събирате бонус точки, ще можете да се сдобиете с фотоепилатор на половин цена още този сезон.

Нова ютия или нов сешоар?


И ютията и сешоарът са уреди, които след няколко години употреба неимоверно се амортизират. А и на пазара излизат все по-актуални модели. Затова, ако имате сешоар, ютия или пък блендер за смяна - не се колебайте. Този сезон BILLA ви дава възможност да си ги купите на истински изгодна цена, и то без да правите компромис с бранда. Сред предложенията на Philips, които можете да откриете в BILLA са и страхотна детска електрическа четка за зъби, много практичен пречиствател за въздух и кафе машина, която прави наистина страхотно еспресо.
Още ли не сте си харесали подарък за Коледа? Защо не видите предложенията на BILLА?