Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Календар за подстригване до края на юли

Подстригването през юли, считано от 13-то число, може да има съдбоносно въздействие върху живота ви.

9 юли до 19:59. Намаляваща Луна в Телец

Масажът, сресването, измиването на главата с ароматични шампоани и балсами ще Ви достави удоволствие. Но от подстригване и други процедури за кардинални промени на външния вид - боядисване, кичури, къдрене - е по-добре да се откажете. При влизането си в знака Телец Луната си взаимодейства с Уран и резултатът от процедурата може да се окаже непредсказуем.

9 юли от 19:59 - 11 юли до 21:00 часа

Намаляваща Луна в Близнаци. Ефектът от прическата и другите процедури няма да продължи дълго: след подстригване, косата бързо ще расте, боята ще се отмие, къдренето ще се изправи. Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

11 юли от 21:00 - 13 юли до 20:32 часа

Луната е в знак Рак. Влиянието от цикъла на затъмненията започва. От този момент до 11 август е възможно да правят подстригване само тези, които нямат какво да губят и които са готови да променят радикално живота си.

За такива хора е подходящо подстригване при: Слънчево затъмнение на 13 юли, дните, когато Луната ще в знаците Лъв, Дева и Везни - от 13 юли 20:32 до 20 юли 04:14; - съвпад на Луната с Юпитер рано сутринта 21 юли.

Неблагоприятните промени ще донесе подстригването на 25 юли сутринта и на 26 юли следобед. Не бива да се подстригвате по време на лунното затъмнение на 27 юли.
Ако не искате промени, не отивайте на фризьор до края на месеца.