Автор
Ева Григорова

Ким Кардашиян: Бих яла всичко, ако това ще ме направи по-млада

След като Кортни Кардашиян разкри, че пие спермата на своя съпруг Травис Баркър 4 пъти седмично, опитвайки се да забременее, нейната сестра Ким също заяви нещо шокиращо.

В свое интервю за The New York Times тя сподели, че би опитала всичко, за да изглежда по-млада. “Ако някой ми каже, че трябва да ям екскременти всеки ден, за да изглеждам по-млада, бих го направила” - пошегува се тя.

View post on Instagram
 

Разбира се, тази шега веднага бе отразена от потребителите на Twitter със забавни коментари. “Мисля, че вече го е правила. Въпросът е колко точно екскременти е изяла” - гласи един от тях.

Интервюто, което Ким даде, всъщност промотира нейната нова линия от продукти за кожата, която се нарича Skkn by Kim.

“Дали активната съставка в Skkn са изпражнения?” - поинтересува се шеговито друг потребител на социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Skkn by Kim всъщност включва 9 продукта, сред които са почистващ продукт, тонизиращ, ексфолиращ, хилауронова киселина, серум с витамин С, крем за лице, крем за очи и вечерно масло.

Ким разкри още, че си дава сметка, че някои дами биха се изплашили от толкова много стъпки за дневната им рутина, но сподели, че всичко това за нея е абсолютно необходимо.

“Много хора се държат сякаш не ги интересува как изглеждат. Аз не смятам, че всичко идва лесно или естествено. Няма как да се събудите и да използвате каквото и да било. Събуждате се и започвате да използвате подходящите съставки” - казва тя.

View post on Instagram
 

Всичко това разбира се идва на доста впечатляваща цена. Общо продуктите от серията възлизат на 630 долара.

Това не е първата козметична колекция на риалити звездата. Досега тя имаше KKW Beauty KKW Fragrance, които смята да ребрандира след развода си с Кание Уест.