Автор
Woman.bg

Коафьорите на Мис Плеймейт Джордж Тодоров и Елица Стойнова: Най-секси е здравата коса

Тазгодишните претендентки за титлата Playmate 2018 блестяха в спираща дъха фотосесия за сп. Playboy и на сцената на Bedroom Beach по време на официалното им представяне. Красиви, магнетични и ... с идеални коси! Кои са хората, които стоят зад безупречните им прически и каква е тайната на красивата коса, разказват коафьорите на конкурса Джордж Тодоров и Елица Стойнова от Code Beauty.

Кои са те?


Джордж Тодоров четвърто поколение професионален коафьор, от известна в средите фамилия.

Притежава дух на неoспорим талант в сfерата на красотата и е един от най-предпочитаните коафьори за модни фотосесии и проекти. Джордж е любим фризьор на много известни български топ модели и блогърки. В професионалния си път е работил в съвместни проекти за редица корици на модни списания, ревюта, фотосесии, реклами и музикални видео клипове. Предпочитан е от многобройни лица на хайлайфа, политиката, модата и музикалния бизнес. Чрез работата си с тях затвърждава страстта си към фризьорското изкуство, а в салон Code Beauty намира страстта да твори и да се раздава за своите клиенти.


Елица Стойнова пък е едно от бижутата на Code Beauty, притежаваща красота, грация и стил. Завършила е школа по фризьорство на L’Oreal и е работила в едни от най-престижните салони на марката. Преди да стане част от екипа на Code Beauty, е била част от артистичния екип на българската модна телевизия Code Fashion и е работила по едни от най-мащабните проекти на медията като Sofia Fashion Week. Нейната страст във фризьорството е стайлингът и официалните прически, както и да борави смело и иновативно с цветовете.

Ето и какво ни споделиха топ коафьорите в едно лично интервю:

- Казват, че няма грозна жена с красива коса. Каква е вашата тайна, когато правите прическата на една жена - кои са особеностите, които винаги подчертавате?
- За нас няма „грозни“ жени, особено тези с хубави коси! Това което правим ние, за да се чувства една жена красива, е най-напред да обогатим косата с необходимите за нея вещества, посредством терапии. Всяка коса има нужда от това! Това е ключът към красивата и здрава коса.

- Вие сте официалните коафьори на Playmate 2018 - как карате косите на тези момичета да излъчват толкова много сексапил?
- Сексапилът е нещо комплексно. Това, което ние правим, е да придадем увереност и красота на тези момичета. Косата е безпогрешен атрибут за сексапил, а ако едно момиче знае как да го използва - няма да остане незабелязана.

- Защо е важно да се доверяваме на мнението на профсионалист, когато взимаме решение какво да направим с косата си?
- В нашето забързано ежедневие много от хората нямат време да се информират за много от новостите в бюти сферата, докато това е нашата работа. Информираме се по всяко време за всичко, свързано с красота, и така не оставяме въпроси без точен и компетентен отговор. А когато клиентките ни се доверят - резултатът е безупречен и в тяхна полза!

- Кои са най-големите гафове, които едно момиче може да допусне, ако не се съобрази със съвета на своя фризьор?
- За жалост са многобройни, но смятам, че най-големите грешки, които се допускат, са с боядисването в домашни условия! Това често е необратимо и създава допълнителни „главоболия“ на всяка дама. Затова ние от Code Beauty препоръчваме на всички дами да се допитват първо до специалист.

- Коя е най-секси прическата според вас?
- Тази, която е допълнена с усмивка. Всеки разбира по-различен начин красотата и сексапила - дали е къса, дълга, с бретон, на една страна или с мокър ефект, навита или права - това зависи от човека и как той възприема себе си. За нас най-важното е косата да е здрава, бляскава и жизнена, това само по себе си я прави секси!

Ако искате да разгледате претендентките за Мис Плеймейт 2018-а, хич не се колебайте! Гласувайте за своята фаворитка Т У К