Автор
Антония Дамянова

Кое червило ти подхожда най-много според зодията

Ако искате да засияете в пълния си блясък, преди да посегнете към козметиката, запознайте се първо със съветите на астролозите. Те най-добре ще ви кажат на какво червило да заложите според зодията си така, че да подчертаете и изкарате на повърхността по най-атрактивния начин своя вътрешен чар и красота.

Междувременно може да видите и кои известни актриси, певици и модели следват препоръките на зодиака.

Овен

Лейди Гага

Смел, импулсивен, целеустремен знак, който обича всичко ново. Жените Овен са готови да пробват най-модерните тенденции, но и бързо им омръзват. И се връщат към класическото червено червило – хит за всички времена.

Телец


Джиджи Хадид

Казват, че Телеца обикновено има най-красивите устни от всички знаци на зодиака. Плътни и перфектно оформени, тези устни са подходящи за всеки цвят, от пепел от рози до сладка циклама. Основната тънкост е да подчертаете контура, но по-силно.

Близнаци


Натали Портман

Общителни, остроумни, активни, Близнаците обичат лекотата във всичко. Включително и в грима. Нежният фин блясък ще подхожда идеално на този знак. Добре е да избягват тежки, тъмни тонове червило, които ще приглушат характерното им свежо сияние.

Рак


Ариана Гранде

Ракът се счита за женски, лунен знак, а неговите притежателки могат да се похвалят, наред с други неща, и с порцеланова и блестяща кожа. Затова те трябва да избират нежни коралови, розови и прасковени нюанси, винаги с блясък или поне със сатен. Оставете матовите червила на други зодии.

Лъв


Дженифър Лорънс

Лъвиците са драматични, креативни и винаги се чувстват спокойни. Затова ярките, смели и понякога неочаквани нюанси на червилата са тяхната силна страна. Оранжево, червено и бордо са само някои примери, които са чудесен избор за Лъва.

Дева


Блейк Лайвли

На Девите е нужно много малко, за да заискрят в цялото си великолепие. За тях е достатъчен само един лек намек от нежен нюанс, и всички ще са в краката им. Полупрозрачни нюанси на слива, горски плодове или тон от неутралната гама идеално ще се впишат в техния образ. Добре е да избягват излишния блясък.

Везни


Ким Кардашиян

Везните имат вродено чувство за красота. Те обаче не обичат екстремното и скандалното. Следователно най-добрият вариант за Везни са нежните и неутрални цветове. При този знак нюансите могат да варират в зависимост от настроението.

Скорпион


Кейти Пери

Енигматични и мистериозни, Скорпионите с право смятат грима за свое тайно оръжие. Цвят боровинка, малина, бордо и дори аленочервени нюанси са идеални за дамите от този знак.

Стрелец


Скарлет Йохансон

Авантюристичният Стрелец обича да открива нови аспекти и да експериментира с красив външен вид, залагайки на смели и често пъти екстравагантни тонове. Ето защо светло- или тъмнолилави, тухленочервени и дори сини и зелени нюанси винаги ще намерят място в козметичната чантичка на жената Стрелец.

Козирог


Кейт Мос

Като почитатели на класиката Козирозите държат на естествеността. Бледите тонове и неутралните нюанси им отиват идеално. За предпочитане са матовите пред лъскавите краски, за да може всеки да оцени красивата форма на устните им.

Водолей


Клоуи Мориц

Бунтарските и креативни хора обичат да опитват необичайни цветове и всички нови елементи, които се появяват на рафтовете на козметичните магазини. Металиците, омбрето и всякакви необичайни ефекти върху устните са чудесният избор на Водолеите. Това е знакът от зодиака, който е готов да излезе навън и без червило и пак да се чувства комфортно и в стихията си.

Риба


Риана

От всички знаци Рибите са най-мечтателни и артистични. Наричат ги „хамелеоните“ на зодиака и затова те могат да използват всякакви креативни решения спрямо външния си вид. За тях са особено подходящи блестящите и ярки червила.

Четете още: Магическата сила на червения конец и на коя ръка трябва да се носи