Автор
Ева Григорова

Кои са любимите естетични процедури на Ким Кардашиян

Впоследно време Ким Кардашиян впечатлява с видимо вталена и тонизирана фигура. Но изящната ѝ визия не е резултат от усилени тренировки. Или поне не само от тях, разкрива риалити дивата.

Кардашиян без свян признава, че дължи стегнатия си корем на достиженията на естетичната хирургия и по конкретно на процедура наречена микронидлинг.

Красавицата се решава на интервенцията, тъй като след двете си бременности е силно комплексирана от отпуснатата кожа на корема си, признава многократно самата тя. Процедурата е неоперативна, дерматолозите я представят като "неболезнена", но Ким не е на същото мнение и в Instagram профила си искрено призна, че "боли, но си заслужава".

View post on Instagram
 

Процедурата, на която Кардашиян се спира, е сред най-популярните в момента и предпочитан метод за подмладяване на лицето. Ким обаче я е избрала за стягане в областта на корема, навярно защото за лицето си красавицата се грижи посредством любимия си вампирски лифтинг.

Вампирският лифтинг се състои в това, че от пациента се източва известно количество от собствената му кръв. Тя се пречиства и превръща в гел, който се инжектира в зоната на деколтето, под брадичката, в бузите и изобщо във всички проблемни зони, където ходът на времето най-ясно оставя своя отпечатък.

View post on Instagram