Ако се чудите кой е и как изглежда най-красивият арабин в света, ние ще ви разкрием. Неговото име е Омар Боркан Ал-Гала и с право можем да го наречем секс символа на арабския свят.

Освен че е опасно красив, той е и впечатляващо начетен. Всички жени от Близкия Изток въздишат не само по външността му, но и по неговите стихове. Фотограф и модел едновременно, Омар предизвиква бури от емоции сред нежния пол, където и да се появи.

View post on Instagram
 


Говори се даже, че чарът му на живо бил толкова магнетичен, че успял да смути с него дори и властите в Саудитска Арабия. За да предпазели местните момичета и жени от греховно изкушение към прелестния мъж, служителите на реда дори го били изгонили от страната. Дали това е вярно, или е просто слух, пуснат от завистници, можем само да гадаем.

View post on Instagram
 


Този странен случай с красивия арабин обаче, вместо да потуши страстите, ги разгорял още по-силно. И налял масло в огъня на неговата популярност.

В резултат на всичко това днес Омар е най-желаният мъж в Ориента. Като същински Аполон той ежедневно се къпе в лъчите на женската любов и внимание. С пояснението, разбира се, че това се случва на неговите страници в социалните мрежи.

View post on Instagram
 


Омар дори получава колети от влюбени в него жени. Автомобили, бижута и цели имения са сред даровете, идващи от различни точки на планетата. И това не е всичко. В плен на кралската му осанка попадат и редица престижни модни агенции от цял свят, готови да дадат милиони, за да го видят на своя корица или моден подиум.

View post on Instagram
 


И ако се питате дали най-красивият арабски поет, притежаващ луксозни къщи в цял Дубай, се радва на женска компания, ще ви разочароваме. Радва се, и то не на няколко, както е прието според ислямския закон, а на една-единствена, която на всичкото отгоре му е и... съпруга.

Четете още: Най-красивият престъпник получи шут от спонсорката си