Тя е част от новата вълна Холивудски попълнения - млада, красива и много екзотична.

В жилите на Камила Бел тече бразилска кръв, но звездата от „10 000 преди новата ера" е родена в Лос Анджелис и се снима от 5-годишна.

Госпожица Бел не е сред скандалните лолитки в Холивуд, а на 23 може да се похвали с доста роли зад гърба си.

И въпреки че все още не е получавала значими роли в кариерата си, критиците й предсказват блестящо бъдеще.

На нас 23-годишната Камила ни харесва най-вече заради изключителната си женственост, която умее да подчертава добре.

Специфичният й тен изисква повишено внимание в гримирането, а изглежда чаровната актриса перфектно е овладяла изкуството да изглежда добре.

Нейна запазена марка не само на червения килим, но и извън него, е семплото излъчване - несложна прическа, свежа кожа и баланс в детайлите.

Ето и малко по-подробна информация за козметичните техники на Бел, които лесно може да присвоите и в собствения си ритуал за красота:

- Честите пътувания означават непрекъсната промяна в климата. Актрисата обръща серизно внимание на кожата си през зимата - студеният въздух означава възпаления и болезнена сухота.

За това тя ползва успокояващи кремове със силни хидратиращи свойства. Това й гарантира прекрасно излъчване както на юг, така и на север, в Ню Йорк например.

Освен това зимата е най-подходящият сезон да ползвате нощен крем в града.

Повечето кремове, които действат по време на сън, имат един основен недостатък - фототоксични са. Това означава, че ако не са добре измити от лицето сутрин, слънчевата светлина прави някои компоненти в тях отровни за кожата.

През студения сезон обаче в града често липсва слънце, а дори и да има, то е в пъти по-слабо. Така нощните кремове могат да бъдат наистина полезни.

- Камила подчертава естествения блясък на младата си кожа съвсем дискретно с помощта на ефирна пудра.

Нанесете пудрата като сияещ прашец само върху скулите и върху костта под веждите. След това подчертайте Т-зоната на лицето (челото, носа и брадичката).

- Тъмнокосата чаровница подсилва цвета на веждите си с молив, а това изпълва погледа й с допълнителен драматизъм, дори без да подчертава контура на окото.

- Тя най-често използва сенки с цвят сребро, бледа праскова или шампанско, което още повече стопля кафявите й очи.

Светлите тонове в ъглите на очите са съвсем леки, но пък създават неповторимо усещане за яснота в погледа, което е идеален ефект около празниците.

- За повече изразителност Камила използва изкуствени мигли, които не затварят окото, а напротив - оптически го уголемяват.

- Яркото червило е абсолютно задължително вечер, а за да подсилите ефекта, нанесете тънък слой блясък за устни отгоре.

Това не само удължава трайността, но подсилва и цвета.