Красива без грим - Iчаст

24 август 2011 | 09:05
11102
2
2

Независимо, че гримът дава огромна доза самоувереност и често е гаранция за безупречен вид, е добре да се въздържате от постоянна употреба, ако искате да запазите младия вид на кожата си.

Без значение колко прилежно почиствате грима си вечер, колко пестеливи сте с най-висококачествената и революционна формула фон-дьо-тен или червилото, няма жива сила на тази земя, която да ви спаси от въздействието на „красивата химия”.

Решението може да бъде едно – всеки път, когато ви се отдаде възможност, си спестявайте гримирането. Но не се подвеждайте по привидно елементарното поддържане на естествения вид на лицето, защото свежата и чиста кожа, липсата на тъмни кръгове под очите и блестящите, меки устни изискват усилия.

Едно от най-важните неща, които трябва да направите е да се грижите за кожата си, за да изглежда винаги чиста, гладка и свежа.Тонизирайте, ексфолирайте, хидратирайте, почиствайте и пазете от вредните слънчеви лъчи с подходящата козметика и го правете независимо от умора, мързел или липса на достатъчно време.

Добре е да обърнете внимание на няколко козметични ритуала, които да подкрепят кожата ви в борбата срещу стареенето – парни бани и мазане с крем за лице с ретинол.

Дерматолозите обясняват подмладяващия ефект на ретинола с това, че той стимулира образуването на колагена – основната строителна белтъчина на кожните клетки.

Ретинолът повишава ефективността на козметичните продукти. Неговата структура му позволява веднага „да се заеме“ с възстановяване на клетките на кожата.

Следва продължение.

Още по темата

Коментари

2 Ваня
  25 август 2011 | 13:21 отговор
 

Защото се е обърнала и раменете й изглеждат много тесни на фона на главата-тя се вижда в анфас... Голямо хилене му удряш когато нищо не разбираш!

 
1 deadly
  24 август 2011 | 10:23 отговор
 

Главата й много голяма изглежда на втората снимка и май тази девойка не е яла скоро хихихи

 

Добави Коментар