По време на летния сезон плажът е така примамлив, а набавянето на витам D е задължителна необходимост. Много от дамите несъмнено събират тен, било то по родното Черноморие, или пък на някоя по-далечна топла дестинация. Затова днес ще ви дадем няколко съвета за това как да изглеждате в приветлив вид, дори когато сте далеч от офиса и се излежавате на плажа.

1. Дрескод: С различен бански за всеки ден

Не е казано, че трябва да изкарате на морето само с един бански. Вземете няколко вида и ги редувайте. Всичко се случва – може да се скъса някоя презрамка или пък да го нацапате с напитка на плажа например. Освен това по този начин ще сте с една различна визия в много от дните на плажа, където повечето от вас сигурно изкарват по цял ден. Така, както сменяме дрехите си, когато ходим на работа, по същия начин може да се променяме и когато сме на почивка.

Този сезон отново на мода се завърна целият бански. Може би това не е най-практичният вариант за море, тъй като една немалка част от тялото ви ще остане бяла, но затова пък може да го редувате с бански от две части. Не е излишно да имате и от двата вида.

Като цветове заложете на пъстрите тонове или интересните шарки. Изберете подходяща материя, с която да се чувствате удобно и комфортно. Лято 2018 предлага на пазара и бански от сатен.

2. Детайлите при аксесоарите

Детайлите винаги са важни и правят впечатление отдалеч. Аксесоарите са основен акцент от визията и не са никак за подценяване или пренебрегване. Дори и когато сте на плажа, не ги забравяйте. Те допълват стайлинга, независимо че сте само по бански.

Няколко разноцветни гривни не са излишни. Подберете ги в такива цветове, какъвто е и банският ви.

Тук е моментът гривната за крак да влезе в употреба. Няма кога другаде да я носите. Зимата определено не е сезонът, а и тогава никой няма да види този красив аксесоар, който ще се намира под чорапа. Разнообразието тук отново е голямо – с камъни, очета против уроки и какви ли не още цветни фигурки. Помнете, че детайлите са важни и затова изберете такива, които имат по-различни елементи.

Ако решите да заложите на малко по-смела визия, може да изберете и бижу за тяло. Сега този аксесоар е особено актуален. Горният край се закопчава зад врата, а долният - отзад на кръста, така че цялото бижу минава през предната част на тялото. Изглежда секси и придава една по-различна визия. През деня седи добре на бански, а вечер пък може да го сложите върху рокля и по този начин да му намерите по-голямо приложение. Има възможност да го закупите онлайн или в някои магазини за дрехи и бижута. Моделите са разнообразни.

Не забравяйте и шапката. На пазара има голямо разнообразие от модели. Затова изберете този, който най-много ще подхожда на формата на лицето ви. Изберете шапка с козирка или такава с широка периферия. Освен че ще предпазва главата ви от преките слънчеви лъчи, подходящо избраният модел е един от задължителните аксесоари за плажа.

Разбира се, слънчевите очила също спадат към задължителното ви „оборудване“ за морето. Освен че пазят очите от пряка слънчева светлина, те прикриват и подпухнали очи в момент, когато сте без грим.

3. Кърпа за глава – красива необходимост

С тюрбан за глава може да разнообразите визията си за плажа. Вместо шапка, една красива кърпа в цветовете на банския или с интересна разноцветна шарка винаги е добър избор. Придава елегантна визия. Освен това скрива косата, която не всеки ден, докато сме на море, може да бъде в изряден вид. Възползвайте се от тази красива необходимост и бъдете шик на плажа.

Другият вариант е красива плитка. Така сплетена косата не се цапа толкова бързо и лесно. Освен това изглежда, че сте с небрежна прическа, подходяща за плаж. В интернет вече има много клипчета, на които е показано как да се сплетем в по-различен вариант от познатия на всички ни. Освен това може да направите една по-различна визия, като добавите в косата си някоя цветна фиба, цвете или диадема. По-опитните защо пък да опитат да си направят диадема от плитка.

4. Кърпа за плажа, но не каква да е

Една от тенденциите този сезон е кърпата за плаж да е със същата шарка, какъвто е и банският ви, така че, когато се излегнете върху нея, да сте в тон. В този случай банският обикновено не е от две части, а цял. В някои онлайн магазини продават такива комплекти - бански и кърпа с еднаква шарка. Изглежда интересно и действително се получава едно допълване към цялостната ви визия за морския бряг. Ако плажната чанта е в подобен или същия тон като кърпата и банския, би било перфектната комбинация.

5. Ефирна женственост

За да отидете до плажа изберете подходящата дреха върху банския. Ще ви бъде необходима също и ако решите да се разходите или да отидете на обяд. Спрете вниманието си на - плажна рокля или туника, като имате предвид, че това лято туниката е на почит. Най-търсените модели са в бяло, сребърно и златисто. За предпочитане са дългите туники. Удобно и практично.

С ефирна туника

С рокля

Късите панталонки също никога не излизат от мода, но те придават една по-спортна визия. Освен това туниката и роклята са дрехи, които създават удобство - лесно се обличат и събличат. Ако банският ви е мокър и решите да го свалите, обличането на рокля или туника ще бъде по-бърза процедура отколкото, ако сте с панталонки и потник.