От съвсем малки ни учат, че за да оцелеем в обществото, трябва да правим компромиси – от това как изглеждаме, до това как се държим. Жените трябва да се съобразяваме непрекъснато с другите и да следваме нечии чужди стандарти за красота, за да се впишем в днешната социална джунгла. С някои неща обаче, не бива да се правят компромиси. С красотата и поддържането на външния си вид, една жена никога не трябва да прави компромиси.



Всеки сам решава как да изглежда, какво да прави, какво да облича и как да постъпва. Всеки човек е дизайнер на себе си, архитект на своя собствен живот. Затова не бива да правим компромиси със себе си и да следваме нечии чужди разбирания. Ако си представим, че светът е галерия, то тогава жените щяхме да сме красиви шедьоври, а няма нищо по-красиво от една жена, която се чувства непобедима в кожата си.

Разбира се, всяка жена е красива по свой начин, но едва ли има такава, която не се чувства малко по-добре след някоя кратка разкрасителна процедура, нали? И защо да не премахне някоя бръчка или да не се погрижи за свежестта и състоянието на кожата си с някоя процедура, ако това ще я накара да се почувства по-уверена и по-красива? Защо да не се отърве от досадните тъмни кръгове под очите или да не премахне някой белег, ако досега това я е карало да се чувства по-неуверена? Вместо жените умело да пазят и прикриват несъвършенствата си, не е ли по-лесно да се справят с тях завинаги?



Темата за компромисите, табутата и страхът на жените да се подложат на естетични процедури, защото това не е изцяло прието от обществото, е засегната и в новото нестандартно видео на Derma-Act. Голямата новина в основата на едноминутния клип е откриването на втора клиника - Derma-Act Infinity.

Но във видеото се набляга на важно послание, свързано с контрола, който всеки от нас би трябвало да има над собствения си живот, и с бунта към онези, които се опитват да ни го отнемат със своите предразсъдъци. Клипът представя една артистично-сюрреалистична обстановка, която засяга отблизо въпроса за това дали естетичните процедури са табу и как да се направи първата крачка към тяхното премахване.

В новата клиника Derma-Act Infinity също няма място за компромиси по отношение на красотата и качеството, което се предлага на жените. Всяка дама, която предпочита да отстрани малките си несъвършенствата, вместо да ги крие и е твърдо решена, че вече не се интересува от предразсъдъците на другите, може да си запише час за вече познати и иновативни за България услуги, които новата дерматологична клиника ще предлага. За много от тези процедури досега пациентите от България често прибягваха до пътувания в Турция.

Благодарение на Derma-Act това вече не е нужно, защото качеството на тези услуги може лесно да се достигне в новата клиника за дерматология и естетика в гр. София, на ул. „Папрат“ 6В, където се предвиждат чести гостувания на международни експерти.

(платено съобщение)