Криси Тейгън направи шокиращо признание за лицето си (снимки)

Криси Тейгън съвсем не е от звездните красавици, които прикриват пластичните си корекции. Напротив, тя разказва подробно за всички разкрасителни процедури, на които се подлага, както и за трудните си житейски моменти.

Съпругата на Джон Леждънд този път призна, че наскоро е направила поредната си интервенция, благодарение на която лицето ѝ изглежда коренно различно. Става дума за изсмукване на мазнините по лицето с цел изпъкване на скулите. И при нея определено е имало доста голям ефект.

View post on Instagram
 

Независимо че винаги е била в топ форма, Криси е можела да се похвали с кръгло лице и очарователни бузки, които явно тя не е харесвала. Но сега, благодарение на процедурата, както и на факта, че е преустановила пиенето на алкохол, вече е доволна от вида на лика си. Тейгън сподели, че най-накрая е почувствала вътрешен мир и се е преборила с тъгата, след като миналата година преживя аборт. Тя е откровена, че слабостта към алкохола се отключва в тежки моменти, въпреки че като малка е била свидетел на алкохолизъм в семейството си, което я е уплашило.

Криси се похвали, че не е близвала от близо година и се чувства прекрасно, но за съжаление не изключва възможността някога да посегне към чашката отново.

Четете още: Новата мутация Мю, от която всички се страхуват, вече е в Гърция