Лагерфелд: Японците дължат красотата си на мазната храна

23 март 2012 | 16:39
4281
3
3

Дизайнерът Карл Лагерфелд счита, че японците дължат красотата си на мазната храна.

Легендарният моделиер ще посети за първи път Япония от осем години насам и смята, че местните хора са се променили към по-добро, главно благодарение на различната диета, която следват, включваща повече мазни и калорични храни, пише БГНЕС.

 

"Много неща се промениха, но смятам, че това е за добро. Забелязах, че хората са станали по-високи, отколкото преди, защото сега те ядат повече торти и сладкиши и други такива неща, които не ядяха преди години. Има истинска промяна във външния вид на японците. Обичайно преди всички бяха кльощави. Това е красотата, която получаваш от мазната храна", сподели Лагерфелд пред сайта WWD.

Той говори на парти по повод представянето на книгата му със снимки "Little Black Jacket".

Още по темата

Коментари

3 Blondinka
  25 март 2012 | 04:12 отговор
 

На този човек трябва някой наистина да му забрани да прави изказвания . Всеки път ме изумява с "мъдростта" си. А и е доказан лицемер и вечно се извърта наопаки . Аз не го харесвам и като дизайнер , през последните 15 години , не е измислил нищо ново . Всичко е преправка към класическите неща измислени от Коко Шанел .

 
2 Нина
  24 март 2012 | 19:41 отговор
 

И по-дебелки сигурно!

 
1
  24 март 2012 | 09:52 отговор
 

"Забелязах, че хората са станали по-високи, отколкото преди, защото сега те ядат повече торти и сладкиши и други такива неща, които не ядяха преди години." Този човек ме изумява понякога с изказванията и теориите си...но след като има кой да го слуша...

 

Добави Коментар

Най-четени