Продължение...

Открийте какъв цвят трябва да е лакът ви за нокти това лято според вашата зодия. Нека звездите ви напътстват по пътя ви към съвършената лятна визия.

СКОРПИОН

Скорпионите са щастливци, защото ги очаква лято, изпълнено с много пътувания. Поради интензивното ежедневие, което ви очаква, представителите на тази зодия трябва да изберат лак за нокти, който лесно се поддържа, например нашумелия гел лак, издържащ поне 2 седмици. Звездите съветват да заложите на модерните цветове като ослепително жълто и електриково оранжево.

СТРЕЛЕЦ

Необичайно за стрелеца, но звездите предсказват, че това лято той ще е по-мълчалив и мистериозен. На неговото настроение ще отиват по-тъмни цветове лак като тъмно синьо, черно, сиво.

Четете още: Почивка ли казахте?

КОЗИРОГ

Козирозите ще са на романтична вълна това лято. Затова лак за нокти в лилаво, розово или цвят лавандула ще е перфектен за тях. А ако им предстои сватба, маникюр в ярък бял цвят или много светло синьо ще допълни разкошно визията им.

ВОДОЛЕЙ

Представителите на зодията ще се изявяват като защитници на човешките права това лято. Тъй като сте големи почитатели на всичко екологично, заложете на лак в зелен цвят или земни тонове.

РИБИ

Рибите определено ще бъдат под светлините на прожекторите това лято. За да се откроите, звездите съветват да лакирате всеки нокът в различен цвят или един нокът в ярък цвят, който да контрастира на останалите.

Четете още: Красив пастелен маникюр (видео)

Посрещни топлите месеци по-красива от всякога с продукти на L'oreal. Тях можеш да разгледаш и закупиш от Farma.bg