Да, със сигурност звучи несериозно и глупаво, но несъмнено е забавно да си представите, че определен цвят лак е подходящ за зодията ви.

Ако поне малко вярвате на звездите, обърнете внимание на тези разкошни цветове лакове за нокти и изразете характера си подобаващо. В краен случай просто се насладете на предложенията и си направете списък с лаковете, които предстои да си накупите за новия пролетен сезон.

Овен

Жените Овни са пълни с енергия и имат нужда от силен нюанс, който да отрази могъществото на личността им и стремежът към успех. Лилавото е страхотен избор за силната ви натура, но не пренебрегвайте и страстното червено – изразител на вашата огнена и войнствена натура.

Телец

Ако сте родени под знака на „бика“, то вие сте организирани личности – едни от малкото, които могат с лекота да въвеждат ред в хаоса. Сила и самоувереност са други важни ваши черти от характера, на които много отиват нюанси на зеленото. И тъй като излъчвате елегантност и женственост, ще е добре да ги подчертаете с ненатрапчиви тонове на розово.

Близнаци

Онова, което може със сигурност да бъде казано за двойнствените близнаци е, че те мразят скуката. Подходящите цветове за подобна натура са ярки нюанси на оранжево и жълто. Носете смело тези слънчеви цветове, но винаги се стремете да удържате ексцентричността си, за да не постигнете обратен ефект.

Рак

Ако сте рак, то доверието ви се печели трудно, много трудно. Но веднъж посветили вниманието си на някого, то тогава вашата грижовна и всеотдайна страна няма еквивалент. Среброто е идеално за вас, тъй като дава достатъчно блясък и красота на трудно излизаща от черупката ви същност, като при това не я натрапва прекалено в очите на околните. Покажете романтичната си страна, залагайки на лунни нюанси като сиво и металик.

Лъв

Лъвовете сте креативни, великолепни и интересни, но не рядко налагате волята си над другите, независимо дали те одобряват това или не. Имате сила и енергия, достойна за сравнение с тази на слънцето, затова избирайте златисти и бронзови нюанси. Не прекалявайте с блясъка! И леката позлата на ноктите може да разкрие богинята вътре във вас.

Везни

Благородните Взни често дават на околните повече, отколкото заслужават. Сред зодиакалните знаци вие сте тези, които могат да правят съвършени преценки за хора и обстоятелства, но нежната ви и споделяща природа понякога ви подвежда. Покажете самочувствие и независимост с помощта на червеното, а когато искате да разкриете меката и нежна част от личността ви, изберете шоколадово кафяво.

Дева

Романтични и тихи жените Деви предпочитат да не насилват излишно хора и събития, както правят например Лъвиците. Телесните нюанси влизат в перфектна хармония с елегантната ви натура, но ако искате да покажете впечатляващата си страна на нестандартни и интересни жени избирайте цветове като синьо.

Скорпион

Енергични до такава степен, че изглеждате агресивни. Има два начина да изберете подходящ лак за шокиращата си личност – когато искате да подчертаете своето добро и весело настроение, се насочвайте към сладурски нюанси на розовото, но ако държите да сте елегантна и забележителна, то тъмнокафяво и тъмночервено са вашите цветове.

Стрелец

Винаги търсещи предизвикателства, жените родени под знака на Стрелеца имат позитивно излъчване, подплатено с откровеност и практичност. Можете да носите лилави нюанси, които да подчертаят свободолюбивия ви дух, или пък да демонстрирате силната си и сериозна страна с черно.

Козирог

Натуралните цветове винаги са добър избор за Козирозите, както и синьото. Това е така, защото с естествени и убити тонове можете да укротите „рогатия“ си нрав, когато усетите, че положението излиза извън контрол и чувството ви справедливост е поставено на изпитание. А синьото ще разкрие вашата дълбоко романтична страна, която често остава скрита зад рогата.

Водолей

Онова, което характеризира жените Водолеи е на първо място тяхната силна воля, на второ – тяхното смело въображение. Водолеите са хора творци в най-тесен и в най-широк смисъл на думата. Във всички случаи се опитват да направят живота си произведение на изкуството. Неслучайно тюркоазеното, както и всички ярки нюанси на червено и жълто са вашите цветове.

Риби

Емоционална дълбочина и състрадание са едни от най-отличителните страни на характера на Рибите. За да ги подчертаете, избирайте меки нюанси на розово и лилаво. Очарователната ви натура, която на моменти е толкова силна, че може да плува с пълна скорост срещу течението, може да бъде акцентирана с различни тонове на сиво.