Едва ли сред звездите има по-голям експерт на тема скандална визия от Лейди Гага. Тя диктува правилата, а всяко модно решение, към което прибегне, се превръща в сензация. Лейди Гага е не просто невероятен артист, но и безкомпромисна кралица на стила, абсурда и въобще на изключителната визия. Ето защо не сме никак изненадани от решението ѝ да създаде собствена козметична линия. Все пак, както сме забелязвали неведнъж, тя има слабост не само към екстравагантните тоалети, но и към силния макиаж.

Знаменитата дама официално представи новата си линия гримове Haus Laboratories. Събитието бе повече от бляскаво, а самата Гага – много различна и все така вярна на стила си. Хитовата изпълнителка представи три визии, издържани в черно – секси рокля с пайети, дантелен гащеризон с корсет и PVC яке, съчетано с корсет с чорапи със силикон и дантела. Както винаги, Лейди Гага показа колко е дръзка и секси. Гримът ѝ също беше смел – опушени черни клепачи, дебела очна линия и розово червило.



Събитието определено беше вълнуващо за Лейди Гага, която дълго време е работила по линията. Ето какво сподели самата тя:



„Понякога красотата не идва от само себе си. Но съм толкова благодарна и радостна, че гримът ме накара да бъда по-смела и отключи потенциал в мен, за който не подозирах. Когато се погледнах в огледалото, видях супергероя в себе си и разбрах каква искам да бъда.“

Според Сара Тано, с която Лейди Гага е работела по Haus Laboratories, певицата е била много взискателна в процеса на работа и най-съкровеното ѝ желание е било всяка дама да може да открие най-добрия цвят за себе си от тази козметична линия.

Четете още: Нова мода? Емили Ратайковски се снима с космати мишници (СНИМКА)