Лесният начин да експериментирате с косата си това лято: Кичури около лицето

18 юли 2021 | 10:26
2005
3
Instagram
3

Кичурите са хит във фризьорството от години наред, но през настоящия сезон в истинско попадение се превърна тенденция, която беше актуална през 90-те години.

Вместо да боядисвате цялата си коса, с тази техника можете да заложите на само два кичура около лицето. Тук имате множество опции - от цветни и ярки кичури, до такива които се различават с тон-два от основния цвят на косата ви.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyonce (@beyonce)

Тенденцията е толкова популярна, че дори и Бионсе реши да се върне към нея.

Експериментите тук са позволени, защото боядисвате много малка част от косата си, така можете да сменяте цвета им доста по-често или пък ако не ви харесат да си върнете бързо старата визия. Цената на услугата разбира се е доста по-достъпна от останалите варианти.

 


Разбира се, в Instagram можете да откриете множество дами, които са готови на още по-радикални промени и дори са разделили косата си на две, боядисвайки я в два основни цвята.

Допада ли ви тази смела визия?

Коментари

3 Бивш от НСГП
  18 юли 2021 | 11:47 отговор
 

Digital Base - No Reason To Revenge (RealThing Techno Remix) - Еве, че специално за теб.

 
2 Бивш от НСГП
  18 юли 2021 | 11:15 отговор
 

Че Еве, че през хипер далечна 2002г. когато бях назначен в Системата на МВР за Граничен полицай че оно убаво , че Еве, по красота и критерии "дейвид бекъм" , че само не ни назначаваха.

 
1 Бивш от НСГП
  18 юли 2021 | 11:11 отговор
 

ЕВА ГРИГОРОВА , Че Еве, че прекалено много красота, че пък ние грозните кво да правим ? Еве, не персонално към теб, че ти си красавец бе.

 

Добави Коментар