Малка, но стилна: Принцеса Габриела си направи умопомрачителна прическа за първия учебен ден (снимки)

Когато майка ти е принцесата на Монако и се казва Шарлийн, стилът и усетът към модата няма как да не бъдат в кръвта ти. И точно такъв е случаят с малката принцеса Габриела, която тази година тръгна на училище. Тя и брат ѝ Жак, разбира се, няма да посещават, което и да е учебно заведение, а частно католическо училище.

За съжаление, самата принцеса Шарлийн пропусна първия учебен ден на децата си по здравословни причини. Едва преди дни тя бе изписана от болница, където се лекуваше от инфекция на ушите, носа и гърлото. Малката Габриела обаче се справи отлично и без помощта на майка си, като се появи с много интересна прическа.

View post on Instagram
 

Тя и брат ѝ бяха придружени от татко си принц Албер, а по визията на принцесата вече разбираме, че в нея расте една истинска бунтарка. Или поне така може да се съди по косата ѝ. Оказа се, че Габриела сама е направила прическата си, като е взела ножицата и е подстригала бретона си. В момента той е в леко триъгълна форма и напомня на някои пънкарски прически.

Самата Шарлийн разказа за фризьорските опити на дъщеря си в социалните мрежи, като заяви, че се опитала да поправи умопомрачителния вид на бретона на Габриела, но така и не е успяла. А и все пак, тази прическа със сигурност ще помогне на принцесата да се откроява сред останалите момичета в училище.

View post on Instagram
 

Четете още: Все така уникално красива: Любимата на Роналдо показа нова прическа (снимки)