Вероятно сте чували, че най-модерният подарък сред абитуриентките напоследък са силиконовите импланти.

На нас това ни се струва доста прекалено. Затова и миналата седмица ви показахме няколко певици от фолк жанра, които не са си правили подобни корекции.

Междувременно се оказа, че една от тях се е отказала от естествените си форми и е преминала на брега на силиконовата долина. Повече можете да разберете тук.

Днес пък сме включили световноизвестни дами, които не се притесняват да носят секси деколтета, въпреки малкия размер на гърдите си.

Как можете да отвлечете вниманието от гърдите си, ако са малки? Купете си рокля с много декорации, избирайте дрехи в светли цветове, тъй като черният цвят зрително прави обектите по-малки. Избирайте си дрехи с висока яка, задължително носете повдигащи сутиени.

Звездите, които ще ви представим днес, обаче смятат, че е глупаво да се срамувате от гърдите си.

Прозрачни рокли, дълбоки секси деколтета, дамите от нашия списък са смели, а бюстът им винаги изглежда женствено и изящно.

Главното правило, което спазват те е да поставят правилно акцента в облеклото си.

Парис Хилтън е една от най-големите почитателки на дълбоките деколтета. В случая е избрала рокля с големи щампи, които визуално правят гърдите й да изглеждат страхотно.

В свободна рокля малките гърди могат да изглеждат плоски. Ситуацията обаче се променя ако добавите един подходящ гердан, както е направила Кейт Бланшет.

Въпреки че роклята на Натали Портман е порядъчно изразяна, драпировката на плата прави деколтето й да изглежда доста добре.

Мила Йовович експериментира с момчешки чар. Под привидно консервативния костюм, актрисата е облякла блуза с огромно деколте. Контрастът между двете ще направи всяка жена да изглежда много секси.